Taidokasta yksinluistelua


Yksinluistelu – taitoa, ilmaisua, luistelun iloa

Yksinluistelu upea on laji, joka haastaa oppimaan jatkuvasti uutta ja mahdollistaa ilmaisun ja taiteellisuuden jäällä liikkuen.

Luistelun ilo, omasta osaamisesta nauttiminen ja harjoittelu yhdessä ryhmätovereiden kanssa innostaa ja luo mukavan ympäristön yksinluistelunharrastukselle. Laadukas valmennus auttaa kehittymään luistelijana.

Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurana JyTLS on sitoutunut turvalliseen, kehittävään ja luistelijoiden hyvinvointia tukevaan harrastamiseen. JyTLS:n tavoitteena on mahdollistaa luistelijoille pitkä ura tämän hienon lajin parissa.

JyTLS:ssa saat tasokasta yksinluistelun valmennusta ja edistyt luistelu-urallasi suunnitelmallisesti ja turvallisesti, kaikkia luistelun osa-alueita kehittäen. Harjoittelun ilmapiiri on positiivinen ja kannustava. Valmennuksessa jokainen luistelija otetaan huomioon yksilönä, mutta ympärillä on tuttu ryhmä – useimmiten joukko rakkaita ystäviä.

Yksinluistelijana pääset esiintymään ja näyttämään taitojasi säännöllisesti kilpailuissa, näytöksissä ja testitilaisuuksissa. 

Tähtisarjoista SM-tasolle

Upeiden elementtien ja ohjelmien taustalla on vahva luistelutaito, jota kartutetaan JyTLS:ssa luistelukoulusta alkaen. Yksinluistelun ensimmäiseen kilparyhmään eli K4-ryhmään siirrytään 5-7-vuotiaana ja kilpailuihin osallistuminen aloitetaan tähtisarjoissa, joissa jokainen luistelija saa suorituksestaan tähtiä. 

Suomen Taitoluisteluliitto määrittää kilpasarjoihin vaadittavat elementit ja ikärajat. Yksinluistelussa voi kilpailla useilla eri sarjatasoilla ja yksinluisteluryhmistä on mahdollisuus myös siirtyä muodostelmaluistelun puolelle testien kautta. 

Kaikkien kilparyhmien luistelijat osallistuvat taitoluistelukilpailuihin alueellisella ja kansallisella tasolla, K1-ryhmän luistelijat myös SM-tasolla.

JyTLS:ssa on mahdollisuus myös kevyempään yksinluistelun harrastamiseen kilpailevien jäätimanttien ryhmässä.

Yksinluistelun päävalmentaja Svetlana Kryukova, svetlana.kryukova@jytls.fi

Ilmoittautuminen kaudelle 2024-2025

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta, ilmoittautumislinkit löytyvät alapuolelta. Klikkaamalla ryhmän nimeä näet tarkemmat lisätiedot ja pääset ilmoittautumaan. Ilmoittautumiset avoinna 8.-15.4.2024

Lisätietoa voit kysellä Yksinluistelun päävalmentajalta Svetlana Kryukovalta: svetlana.kryukova@jytls.fi tai 050 3304875.

Image
Image
Image