Alexandra Zhovtobryukh

 

Kuka olet?
Alexandra Zhovtobryukh. Rakastan luistelussa kaikkea mikä liittyy eläytymiseen ja musiikin tulkintaan! Erityisesti tykkään kilpailuista, sillä pääsen nauttimaan tekemisestä ja näyttämään osaamistani. Treeneissä saatan vähän liiankin usein ohitella muita, sillä tykkään kovavauhtisesta luistelusta. 

Kerro jotain luistelu-urastasi:
Aloitin luistelun 3-vuotiaana. Pienenä hieno puku ja glitterlakka oli kivoin asia luistelussa. Isompana alkoi jo nauttia entistä enemmän tekemisestä jäällä, sillä esim. kilpailutilanne luo ainutlaatuisen tunnelman ja hyvät fiilikset. Paras fiilis on se, kun kilpailuissa koko jää on omistettu vain sinulle.

Suosikkielementtisi:
Lempparithypyt ovat 2F ja 2A. Kaksoisflippi on minun vahvin hyppy ja se on varmaan suurin syy miksi tykkään siitä. Kaksois axel taas tuo iloa kun se onnistuu. Lempipiruetti on taivutuspiruetti, sillä se pyörii parhaiten. 

Miksi juuri taitoluistelu?
Taitoluistelussa pääsen haastamaan itseään ja opin paljon uutta. Treenit on aina päivän kohokohta, sillä pääsee koulupäivän jälkeen tekemään sitä mistä oikeasti nauttii. Haluan harrastaa tätä lajia, koska se kasvattaa minua urheilijana ja ihmisenä, sekä motivoi minua suuresti. 

Mitä teet mielelläsi silloin kun et ole luistelemassa? 
Olen ystävien kanssa, leivon, teen läksyjä tai katson lempisarjaa.

K4 kysyy: Mikä luistelussa on parasta?
Parasta luistelussa on kilpailut, näytökset ja treenit! 

K3 kysyy: Mikä on lempivärisi? Entä lempiruokasi? 
Lempivärini on punainen ja lempiruokani sushi. 

Taitajat kysyy: Mikä on lempiherkkusi? 
Suklaa.

K2 kysyy: Minkä ikäisenä aloitit luistelun? 
3-vuotiaana. 

K1 kysyy: Mikä on paras kisamuistosi? 
Niitä on monia, mutta sanoisin, että kilpailut, jossa olen saanut tehtyä hyvät suoritukset ovat parhaimpia esim. tämän vuoden Jackson Haines Memorial Cup 2020.