Tutustu JyTLS-valmentajiin

Yksinluistelun valmennustiimi vasemmalta Mette Kulonen, Anna Saarela, Ferran Cuni, Mona Holttinen ja Eve Viljanen. Kuvasta puuttuu Joanna Kallela.
Muodostelmaluistelun valmennustiimi vasemmalta Laura Rajala, Viola Asunmaa, Anniina Närhi, Sara Tuhkanen, Tiina Poranen, Elli Tuohimetsä ja Sanni Levy-Flankkumäki. Kuvasta puuttuu Sara Rönkkönen, Roosa Toivo ja Roosa Nenonen
Perusopetuksen valmennustiimi vasemmalta Ida Myllärinen, Siiri Lahtinen, Mona Holttinen, Katariina Kotomäki, Siiri Kantanen, Mette Kulonen ja Lotta Raunio. Kuvasta puuttuvat Emma Sihvonen ja Olivia Ulander

JyTLS:n valmentajat: Oppia ja tukea luistelijana kehittymiseen

JyTLS on tavoitteellinen kilpaseura, jossa on ryhmiä myös harrasteluisteluun. Tavoitteina ovat luistelijoiden kehittyminen taitoluistelussa, heidän hyvinvointinsa ja mukavan harrastuksen mahdollistaminen.

Harjoituksissa opitaan uutta ja kehitytään hyvän ohjauksen, kannustamisen ja vahvuuksien löytämisen kautta. Uudet taidot ja kyky heinoihin suorituksiin kehittyvät suunnitelmallisesti aiempien taitojen ja jo saavutettujen ominaisuuksien pohjalle. Yhdessä luistelusta nauttien suuntaamme eteenpäin!

Harjoituksissa, niin jäällä, oheisharjoituksissa kuin tanssitunneilla, luistelijoita ohjaavat ja opastavat osaavat luisteluvalmentajat. Heillä on tieto, taito ja tahto saada luistelijat ja joukkueet onnistumaan ja edistymään. Lämmin kiitos, valmentajat, kun teette töitä sydämellä luistelijoiden ja luistelun eteen! 
 

Klikkaa valmentajan nimeä, tutustu JyTLS:n valmennustiimiin!

Valmennuspäällikkö alkaen 15.7.2022: Olga Baranova

Yksinluistelun valmentajat: 

Muodostelmaluistelun valmentajat: 

Harrasteluistelun, luistelukoulun, kehitysryhmien valmentajat: