Tue seuraa pienkeräyskampanja

Kohti tulevaa luistelukautta: tukea rakkaaseen harrastukseen

 

Rakennetaan uutta kautta yhdessä. JyTLS pyytää nyt tukea yritys- ja yksityislahjoittajilta, jotta tuleva luistelukausi saadaan toteutettua vahvalla pohjalla. JyTLS:n tukijana olet mahdollistamassa satojen lapsen ja nuoren taitoluisteluharrastusta Jyväskylän seudulla. 

 

Kevätnäytös on seuran ja sen luistelijoiden kauden kohokohta. Se on iso tapahtuma, joka tuo tämän yhteisön osaamisen ja fiiliksen kaikkien ulottuville. Tänä vuonna näytös jouduttiin perumaan, mikä on ollut harmistus yli 300 luistelijallemme. Se myös pudotti merkittävän tulon pois seuran toiminnasta. Tällä keräyksellä haluamme paikata tätä aukkoa ja varmistaa varoja hyvään harjoitteluun.

 

Kuinka seuraa voi tukea? 

 

Kevään aikana niin yritykset kuin yksityishenkilöt voivat lahjoittaa JyTLS:n tulevan kauden tueksi valitsemansa summan tilille FI50 5290 0220 3766 83. 

 

Vähintään 100 euroa lahjoittaneille tarjoamme neljän lipun paketin joulukuiseen näytökseemme sisältäen hyvät varatut paikat glögi- ja piparitarjoilun ja pienimuotoisen muistamisen. Jos haluat tämän paketin, laita lippujen lunastajan nimi tilisiirron viestikenttään. 

 

Tukijamme saavat halutessaan nimensä tai yrityksen nimen esiin verkkosivuillamme ja joulunäytöksessä. Laita viestikenttään myös nimi siinä muodossa kun toivot sen kirjattavan näkyviin.  

 

JyTLS tekee tavoitteellista ja laadukasta työtä taitoluistelun eteen. Tasokas valmennus ja luistelijoiden hyvinvointi ovat meille tärkeitä. JyTLS mahdollistaa kilpaurheilun välittävässä seurassa. Niin liikuntaharrastuksen kuin kilpaluistelijan uran perustana on luistelun ilo.

 

Ole mukana ilossamme! Osallistu keräykseen!

 

  • Pienkeräyslupa: RA/2020/353

  • Keräyksen järjestäjä: Jyväskylän Taitoluisteluseura ry

  • Kerättyjen varojen käyttötarkoitus: luisteluharrastuksen harjoittelukustannukset

  • Keräystili: FI50 5290 0220 3766 83

  • Keräys kestää 2.7.2020 saakka

 

Mikäli edustat yritystä ja olet kiinnostunut vastikkeellisesta yhteistyökumppanuudesta, ota yhteyttä puheenjohtajaamme Mikko Ronkaiseen. Tarjoamme yrityksille tarpeiden mukaan räätälöityjä näkyvyyspaketteja seuratun ja kiehtovan lajin parissa.