Kevätnäytös 2024


JÄÄSHOW: BARBIE JA MAAGINEN VALOKUVA-ALBUMI

Jyväskylän Taitoluisteluseuran perinteinen kevätnäytös järjestetään sunnuntaina 7.4.2024 LähiTapiola Areenalla klo 15:00-17:00. Hallin ovet avautuvat klo 14.00. Sisäänkäynti ja lippujenmyynti ovilla: A1, A4 ja B1.

Lippuja esitykseen voi ostaa ennakkoon edullisemmin MyClubin verkkokaupan kautta ala oleva linkki (seuran jäsenet) sekä kaikille Lippuautomaatin kautta:  Lippuautomaatti.fi/JyTLS . Lippuja voi ostaa myös ovelta näytöspäivänä. Maksaa voit pankkikortin ja käteisen lisäksi myös Mobilepay:llä. Liput ennakkoon: AIKUISET 15,00 €, lapset 7-15 v. 10,00 € ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa. Liput ovelta näytöspäivänä: aikuiset 20,00 €, lapset 7-15 v. 10,00 € ja lapset alle 7 v. ilmaiseksi.

Tervetuloa seuraamaan luistelijoiden upeita esityksiä.

Huomioithan, että samana päivänä on Hipposhallissa joukkuevoimistelukilpailut, joten saavuthan ajoissa paikalle. Uimahallin ja pesäpallokentän välissä löytyy maksullinen parkkipaikka ja muita vaihtoehtoisia parkkipaikkoja löytyy viereisten katujen varsilta. 

Saapuessasi näytökseen, jätäthän autosi kauemmaksi tai saavu julkisilla kulkuvälineillä, polkupyörällä tai jalan hallin alueelle.


Näytösohjelma

 

Image