Ohjeet ja manuaalit


Seuran toimintatavat ja toimintasuunnitelma

Jyväskylän taitoluisteluseuran toimintalinjaan on koottu seuran tärkeimmät toimintatavat ja seuran linjaukset ja molempien lajilinjojen tietopaketteihin lajilinjakohtaista tarkempaa tietoa luistelijoille.

TOIMINTAKÄSIKIRJA

MUODOSTELMALUISTELUN TIETOPAKETTI

YKSINLUISTELUN TIETOPAKETTI

TOIMINTASUUNNITELMA

TIETOSUOJASELOSTE
Jyväskylän taitoluisteluseurassa urheilemme puhtaasti ja yhteisiä eettisiä periaatteita noudattaen

Harjoitteluun ja kilpailemiseen kuuluvat tärkeänä osana puhdas urheilu ja antidopingtyö. Lajiliittomme Suomen Taitoluisteluliitto korostaa eettisesti ja moraalisesti kestäviä elämänarvoja, mitä sen harjoittama antidopingtyö osaltaan tukee. JyTLS on sitoutunut Suomen Taitoluisteluliiton eettiseen säännöstöön ja yhdenvertaisuusperiaatteisiin.

Lähtökohtana on, että huipulle pyrkivät nuoret kunnioittavat toisia urheilijoita, yhteisiä sääntöjä sekä omaa hyvinvointiaan.

Lajiliittojen ja seurojen antidopingtyön tavoitteena on edistää tätä yhdenvertaisuutta, reilua peliä ja puhdasta urheilua.

Taitoluisteluliiton antidopingohjelma perustuu:

  • terveen ja puhtaan urheilun sekä reilun pelin periaatteisiin
  • säännölliseen ja tehokkaaseen, ennaltaehkäisevään antidopingtoimintaan
  • avoimuuteen antidopingtyössä

Ilmoita urheilurikkomuksesta

Jokaisella on oikeus ilmoittaa mahdollisista doping-, kilpailumanipulaatio-, katsomoturvallisuus- tai muista eettisistä rikkomuksista urheilussa. Puuttumalla rikkomuksiin ja epäasialliseen käytökseen, autat suojelemaan urheilijoita sekä turvaamaan tasavertaiset ja turvalliset lähtökohdat kaikille urheilijoille.

SUEKn ILMOita urheilurikkomuksista -sivun kautta voit tehdä ilmoituksen urheilijan tai muun toimijan epäilyttävästä toiminnasta. Voit tehdä ilmoituksen nimettömästi tai omalla nimelläsi. Ilmoituksen sisältö käsitellään luottamuksellisesti.

Linkkejä Suomen taitoluisteluliiton ohjeisiin:

Tietoa STLL:n antidopingtyöstä 

STLL:n eettinen säännöstö

STLL:n yhdenvertaisuusperiaate 

STLL:n urheilurikkomusilmoitus

Väestöliiton Et ole yksin -hanke

Olemme yhdessä luomassa häirinnästä ja epäasiallisesta käytöksestä vapaata urheilua. Jos kohtaat epäasiallista käytöstä, voit ottaa yhteyttä Et ole yksin -palveluun.