Fresh Diamonds Kansalliset aikuiset

FD 2017-2018
FD 2015-2016
FD 2014-2015
FD 2012-2013

Joukkueessa on yli 20 muodostelmaan hurahtunutta aikuisluistelijaa. Joukkue harjoittelee 1-2 krt viikossa ja osallistuu Kansalliset aikuiset -sarjan kilpailuihin.

Joukkue on kasattu kaudelle 2018-2019. Jos olet kiinnostunut muodostelmaluistelusta tai luistelusta seurassamme ylipäänsä, tutustuthan seuraaviin vaihtoehtoihin:

- Rocky Diamonds, Masters-sarjan joukkue, vaaditaan aiempaa luistelutaustaa

- aikuisluisteluryhmät, eri tasoisia harrastajaryhmiä alkeista jatkoon, antaa hyvää pohjaa muodostelmajoukkueisiin siirtymiselle

 

FD yhteyshenkilö: Heidi Kauppinen heikauppinen@gmail.com

 

VASTUUVALMENTAJA:

Emilia Rinne

emiliahennajohanna@gmail.com

RAHASTONHOITAJA:

Annukka Rönkkönen

annukka.ronkkonen@elisanet.fi

Kuva: Katja ja Katri talkootöissä Neste ralleissa -2017

Katja: Aloitin muokan aikuisena, kun FD perustettiin kaudelle 2012 - 2013. En ollut aiemmin ollut valmennettavana tai edes joukkueessa.  Osasin sirklata ja peruskolmoset. Aluksi piti opetella mitä tarkoittaa blokki, mylly, kantakäännös tai chasse.  Olen nauttinut luistelun kauniista kaarista ja vauhdista. Ja saanut mahtavia joukkuekavereita!
Katri: Parasta luistelussa on yhdessä tekeminen ja tavoitteellinen treenaaminen. Ohjelman kehittyminen ja kilpaileminen motivoivat eikä koskaan tule valittua kotisohvaa jään sijaan. Olen harrastanut muodostelmaluistelua aktiivisesti lapsuudessa ja palasin luistelun pariin aikuisena, kun FD on perustettu. Joukkueessa olemme tasavertaisia luistelutaustoista riippumatta. Vain asenne ratkaisee!

Kuva: 1.valintakilpailuissa Kouvolassa kaudella 2016-2017

Santra: Olen luistellut FD:ssa kaksi kokonaista kautta, nyt palailen vuoden kuntoutumisen jälkeen takaisin. Ennen muodostelmaluistelua harrastin yksinluistelua noin 10 vuotta ja kilpailin siitä puolet. Muutaman luisteluvapaan vuoden jälkeen halusin luistimet takaisin jalkaan. Muodostelmassa on parasta juuri se yhteishenki, itsensä haastaminen sekä kisamatkojen tunnelma.  Kun uskalsin lähteä mukaan tähän mahtavaan joukkueeseen, ajattelin että enhän minä osaa yhtään luistella muiden kanssa. Näiden ihanien joukkuekavereiden kannustuksen ja rohkaisun ansiosta tajusin, että tiimissä on aika jees olla!

Kuva: Jyväskylän kutsukisoista 2017 napattiin äidille ja tyttärelle omat mitalit

Leena: Aloitin luistelun kolme kautta sitten tyttäreni inspiroimana. Muodostelmaluistelu on ihanaa. Lajissa kiehtoo sen haastavuus ja joukkueen kanssa yhdessä tekeminen. Kilpailut tuovat mukavan tavoitteellisuuden harrastukseen.  Minulla ei ole luistelutaustaa -olen lapsena kyllä luistellut paljon mutta en ole koskaan ollut valmennettavana. On ollut kiva huomata miten vielä aikuisenakin voi oppia luistelua ja haastaa itseään. Aluksi kyllä jännitti tulla joukkueen mukaan mutta meidän porukka on niin kiva, että pian se jännitys meni ohi. Muistan, kuinka joukkuekaveri rohkaisi: "niin kauan saa roikkua, kun yhdessä kaadutaan".