Fresh Diamonds Kansalliset aikuiset

JyTLS Fresh Diamonds
Kuva: Tero Takalo-Eskola

Fresh Diamonds – JyTLS:n kansalliset aikuiset -sarjan joukkue

2020-2021

Joukkueessa on yli 20 muodostelmaan hurahtunutta aikuisluistelijaa. Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa ja osallistuu Kansalliset aikuiset -sarjan kilpailuihin.

Ohjelman teema tällä kaudella on Circle dance. Tarina kertoo heimon piiritanssista, johon saapuu yllättäen ulkopuolisia vieraita. Sopeutuvatko he heimon rituaaliin?

Jos olet kiinnostunut joukkueessa luistelusta, ota yhteyttä kapteeniin.

FD-kapteenit: Heidi Kauppinen, Jenni Syväjärvi, Leena Airaksinen

heikauppinen@gmail.com

 

Fresh Diamonds -luistelijat kaudella 2020–21

Airaksinen Leena

Häkkinen Sanna

Kauppinen Heidi

Kivioja Tiina

Kokkonen Sini E.

Korkiakoski Tiia

Kotomäki Katariina

Kotro Anniina

Lehtonen Päivi

Manninen Tiina

Mattila Saana

Nieminen Meri

Nurmi Heidi

Nygren Jonna

Pylkkänen Katja

Rönkkönen Annukka

Seriola Leena

Syväjärvi Jenni

Tiilikainen Hanne

Tähti Hanne

 

Vastuuvalmentaja:
Viola Asunmaa
vasunmaa@gmail.com

Joukkueenjohtajat:
Katja Pylkkänen, katja.pylkkanen@jyu.fi

Rahastonhoitaja:
Annukka Rönkkönen, annukka.ronkkonen@elisanet.fi

Kuvat yllä: Tero Takalo-Eskola
Kuva: Katja ja Katri talkootöissä Neste ralleissa -2017

 

Katja: Aloitin muokan aikuisena, kun FD perustettiin kaudelle 2012 - 2013. En ollut aiemmin ollut valmennettavana tai edes joukkueessa.  Osasin sirklata ja peruskolmoset. Aluksi piti opetella mitä tarkoittaa blokki, mylly, kantakäännös tai chasse.  Olen nauttinut luistelun kauniista kaarista ja vauhdista. Ja saanut mahtavia joukkuekavereita!
 

Katri: Parasta luistelussa on yhdessä tekeminen ja tavoitteellinen treenaaminen. Ohjelman kehittyminen ja kilpaileminen motivoivat eikä koskaan tule valittua kotisohvaa jään sijaan. Olen harrastanut muodostelmaluistelua aktiivisesti lapsuudessa ja palasin luistelun pariin aikuisena, kun FD on perustettu. Joukkueessa olemme tasavertaisia luistelutaustoista riippumatta. Vain asenne ratkaisee!

Kuva: Jyväskylän kutsukisoista 2017 napattiin äidille ja tyttärelle omat mitalit

Leena: Aloitin luistelun kolme kautta sitten tyttäreni inspiroimana. Muodostelmaluistelu on ihanaa. Lajissa kiehtoo sen haastavuus ja joukkueen kanssa yhdessä tekeminen. Kilpailut tuovat mukavan tavoitteellisuuden harrastukseen.  Minulla ei ole luistelutaustaa -olen lapsena kyllä luistellut paljon mutta en ole koskaan ollut valmennettavana. On ollut kiva huomata miten vielä aikuisenakin voi oppia luistelua ja haastaa itseään. Aluksi kyllä jännitti tulla joukkueen mukaan mutta meidän porukka on niin kiva, että pian se jännitys meni ohi. Muistan, kuinka joukkuekaveri rohkaisi: "niin kauan saa roikkua, kun yhdessä kaadutaan".