Ryhmät

LUISTELUKOULUN ALKEISRYHMÄT

 

Luistelukoulu

Jyväskylän Taitoluisteluseura tarjoaa 3-8-vuotiaille lapsille neljä vaihtoehtoista luistelukouluryhmää, joissa kaikissa harjoitellaan luistelun alkeita ja perusteita leikkien kautta. 

170€/puoli vuotta, harjoitukset kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä. 

Luistelukouluissa luistellaan syyskausi ja kevätkausi ja mukaan pääsee aina kun paikkoja on vapaana.

Hinnat sisältävät seuran jäsenmaksun sekä Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulu-lisenssin, Sporttiturva-vakuutuksen ja lehden.

 

Uusien ja jatkavien luistelijoiden ilmaoittautuminen on käynnissä!

Ilmoittaudu osoitteessa https://jytls.myclub.fi/events

 

Ryhmät:

 

Siniset, 3-4 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka harjoittelevat ylösnousemista ja jäällä seisomista omin jaloin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä. Vanhempi voi halutessaan osallistua yhdessä lapsen kanssa jääharjoituksiin. 

Keltaiset, 5-6 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo seistä omilla jaloilla. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Violetit, 6 vuotiaille ja vanhemmille 

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

 

 

Tervetuloa mukaan!

 

Yhteydenotot:

Katariina Kotomäki

katariina.kotomaki@jytls.fi

 

 

Päivitetty 30.6.2020

Luistelukouluohjaajamme ovat entisiä kilpaluistelijoita, STLL:n ja JyTLS:n kouluttamia nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sekä urheiluseuratoiminnasta että lasten kanssa liikkumisesta.