Ryhmät

LUISTELUKOULUN ALKEISRYHMÄT

 

Luistelukoulu

Jyväskylän Taitoluisteluseura tarjoaa 3-6-vuotiaille lapsille neljä vaihtoehtoista luistelukouluryhmää, joissa kaikissa harjoitellaan luistelun alkeita ja perusteita.

150€/puoli vuotta, harjoitukset kerran viikossa. 

Luistelukouluissa luistellaan syyskausi ja kevätkausi ja mukaan pääsee aina kun paikkoja on vapaana.

Hinnat sisältävät seuran jäsenmaksun sekä Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulu-lisenssin, Sporttiturva-vakuutuksen ja lehden.

 

Ryhmät:

 

Siniset, 3-4 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka harjoittelevat ylösnousemista ja jäällä seisomista omin jaloin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä. Vanhempi voi halutessaan osallistua yhdessä lapsen kanssa jääharjoituksiin. 

Keltaiset, 4-5 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo seistä omilla jaloilla. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Vihreät, 4-5 vuotiaille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Punaiset, 5-8 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu jo perustaidot omaaville luistelijoille. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Jäällä luistelukoululaiset jaetaan iän ja taitotason mukaisiin ryhmiin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

 

 

Yhteydenotot:

Josefiina Lahtinen, josefiina.lahtinen@jytls.fi

 

 

Päivitetty 2.10.2018

Luistelukouluohjaajamme ovat entisiä kilpaluistelijoita, STLL:n ja JyTLS:n kouluttamia nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sekä urheiluseuratoiminnasta että lasten kanssa liikkumisesta.