Ryhmät

JyTLS-luistelukoulun alkeisryhmät
 

Luistelukoulu

Jyväskylän Taitoluisteluseura tarjoaa 3-8-vuotiaille lapsille neljä vaihtoehtoista luistelukouluryhmää, joissa kaikissa harjoitellaan luistelun alkeita ja perusteita leikkien kautta.

Harjoitukset pidetään kerran viikossa LähiTapiola Areenan minijäällä. Luistelukoulun hinta on 170€/puoli vuotta.

Luistelukouluissa luistellaan syys- ja kevätkauden ajan. Kevätkauden luistelukoulujen ilmoittautuminen alkaa marraskuussa. Mukaan pääsee aina kun paikkoja on vapaana.

Hinnat sisältävät JyTLS:n jäsenmaksun, Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssin ja Sporttiturva-vakuutuksen.
 

Uusien ja jatkavien luistelijoiden ilmoittautuminen on käynnissä!


Luistelukoulujen ryhmät:

Siniset: 3-4-vuotiaille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka harjoittelevat luistimilla ylösnousemista ja jäällä seisomista omin jaloin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola Areenan minijäällä. Vanhempi voi halutessaan osallistua yhdessä lapsen kanssa jääharjoituksiin. 

Keltaiset: 5-6-vuotiaille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo seistä omilla jaloilla. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Violetit: 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua luistimilla eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Tutustu JyTLS-valmentajiin tällä sivulla. Luistelukoulun ohjaajat löydät kohdasta Harrasteluistelun, luistelukoulun ja kehitysryhmien valmentajat.

Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot:

Katariina Kotomäki, katariina.kotomaki@jytls.fi

JyTLS-luistelukoulun ryhmiä ohjaavat osaavat valmentajat.
Luistelukouluohjaajamme ovat entisiä kilpaluistelijoita, STLL:n ja JyTLS:n kouluttamia nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sekä urheiluseuratoiminnasta että lasten kanssa liikkumisesta.