Ryhmät

JyTLS-luistelukoulun alkeisryhmät
 

Luistelukoulu

Jyväskylän Taitoluisteluseura tarjoaa 3-8-vuotiaille lapsille neljä vaihtoehtoista luistelukouluryhmää, joissa kaikissa harjoitellaan luistelun alkeita ja perusteita leikkien kautta.

Keväällä on mahdollisuus osallistua vielä lyhytkursseille hintaan 100€

Lyhytkurssien harjoitukset jatkuvat huhtikuun loppuun saakka. 

Hinnat sisältävät JyTLS:n jäsenmaksun, Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssin ja Sporttiturva-vakuutuksen.
 

Uusien ja jatkavien luistelijoiden ilmoittautuminen on käynnissä!


Luistelukoulujen ryhmät:

Siniset: 3-4-vuotiaille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka harjoittelevat luistimilla ylösnousemista ja jäällä seisomista omin jaloin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola Areenan minijäällä. Vanhempi voi halutessaan osallistua yhdessä lapsen kanssa jääharjoituksiin. 

Keltaiset: 4-5-vuotiaille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo seistä omilla jaloilla. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Violetit: 5-6-vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua luistimilla eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Punaiset: 6-7 ja sitä vanhemmille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua luistimilla eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja ikään sopivien leikkien ja harjoitteiden kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa Lähi-Tapiola areenan minijäällä.

Tutustu JyTLS-valmentajiin tällä sivulla. Luistelukoulun ohjaajat löydät kohdasta Harrasteluistelun, luistelukoulun ja kehitysryhmien valmentajat.

Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot:

Katariina Kotomäki, katariina.kotomaki@jytls.fi

JyTLS-luistelukoulun ryhmiä ohjaavat osaavat valmentajat.
Luistelukouluohjaajamme ovat entisiä kilpaluistelijoita, STLL:n ja JyTLS:n kouluttamia nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sekä urheiluseuratoiminnasta että lasten kanssa liikkumisesta.