Ryhmät

JyTLS-luistelukoulun ryhmiä ohjaavat osaavat valmentajat.
Luistelukouluohjaajamme ovat entisiä kilpaluistelijoita, STLL:n ja JyTLS:n kouluttamia nuoria aikuisia, joilla on kokemusta sekä urheiluseuratoiminnasta että lasten kanssa liikkumisesta.

JyTLS-luistelukoulun alkeisryhmät
 

Luistelukoulu

Jyväskylän Taitoluisteluseura tarjoaa 3-8-vuotiaille lapsille neljä vaihtoehtoista luistelukouluryhmää, joissa kaikissa harjoitellaan luistelun alkeita ja perusteita leikkien kautta.

Luistelukoulun kausimaksut kaudella 2021-2022:

Syksy 2021 170€/syys-joulukuu

Kevät 2022 170€/tammi-huhtikuu

Hinnat sisältävät JyTLS:n jäsenmaksun, Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssin ja Sporttiturva-vakuutuksen.
 

Uusien ja jatkavien luistelijoiden ilmoittautuminen on käynnissä!


Luistelukoulujen ryhmät:

Siniset: 3-4-vuotiaille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka harjoittelevat luistimilla ylösnousemista ja jäällä seisomista omin jaloin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola Areenan minijäällä. Vanhempi voi halutessaan osallistua yhdessä lapsen kanssa jääharjoituksiin. 

Keltaiset: 4-5-vuotiaille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo seistä omilla jaloilla. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Violetit: 5-6-vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua luistimilla eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Punaiset: 6-7 ja sitä vanhemmille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua luistimilla eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja ikään sopivien leikkien ja harjoitteiden kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa Lähi-Tapiola areenan minijäällä.

Tutustu JyTLS-valmentajiin tällä sivulla. Luistelukoulun ohjaajat löydät kohdasta Harrasteluistelun, luistelukoulun ja kehitysryhmien valmentajat.

Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot:

Marika Pölkki, marika.polkki@jytls.fi

050 3220069 (ma-pe 12-14)