Luistelukoulu

JyTLS-luistelukoulussa opitaan luistelun perustaitoja leikin kautta.
JyTLS-luistelukoulussa opitaan luistelun perustaitoja leikin kautta.
Pienen luistelukoululaisen huippuhetket koetaan seuran näytöksissä.
Pienen luistelukoululaisen huippuhetket koetaan seuran näytöksissä.
Luistelukoulua tukemassa kaudella 2021-2022

JyTLS-luistelukoulu: Luistelutaitoa leikkimällä
 

 


Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulu on tarkoitettu 3–8-vuotiaille lapsille. JyTLS on Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurana sitoutunut turvalliseen, kehittävään ja luistelijoiden hyvinvointia tukevaan toimintaan. 

Luistelukoulussa opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti luistelemaan. Oletko kokeillut potkulaudalla ajamista tai lentokoneella lentämistä? Tai antanut musiikin viedä ja eläytyä siihen? Näitä ja paljon muuta voidaan tehdä myös luistimet jalassa.

Aikataulut lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ja ne löytyvät myös TÄÄLTÄ

Huomaathan, että myös Jämsän seudulla on myös keväällä 2022 mahdollisuus osallistua JyTLS-luistelukouluun!

Osaavat ohjaajat innostavat oppimaan

Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita ammattitaitoisten valmentajien johdolla ja luodaan pohjaa elinikäiselle liikuntaharrastukselle. JyTLS:n luistelukoulussa on tutustuttu luisteluun ja opittu upean lajin alkeita jo neljän vuosikymmenen ajan. Luistelukoulun harjoitukset pidetään Jyväskylässä jäähallissa.

Tavoitteena on antaa lapsille tarvittavat valmiudet jatkaa luisteluharrastusta seuran muissa ryhmissä, muissa urheilulajeissa tai itsenäisesti. Luistelukoulut sopivat hyvin myös pojille. Taitoluistelu on innostava laji myös pojille, ja moni huippujääkiekkoilija on aloittanut uransa luistelukouluista. Luistelutaito kuuluu kaikille.

Luistelukoulun kevätkausi alkaa tammikuun alusta ja päättyy huhtikuussa kevätnäytökseen. Luistelukoulusta on mahdollista siirtyä eteenpäin seuramme yksinluistelun sekä muodostelmaluistelun kilpa- ja harrastustoimintaan.


Ilmoittautuminen luistelukouluihin tapahtuu MyClubissa.

 

Luistelutaito haltuun! 

JyTLS tarjoaa luistelun iloa myös Jämsän seudulla

Jyväskylän Taitoluisteluseura tuo pidetyn luistelukoulun myös Jämsän seudulle.Kevään 2022 luistelukouluun ilmoittautuminen on nyt avattu.

Ryhmässä tutustutaan jäähän ja luistelun perustaitoihin osaavassa ohjauksessa. Luistelukouluohjaajina toimivat taitoluisteluvalmentaja Marika Pölkki ja pitkän luistelu-uran JyTLS:ssa luistellut Olivia Ulander

Luistelukoulun kausimaksut kaudella 2021-2022:

Syksy 2021 --€/syys-joulukuu

Kevät 2022 130€/tammi-huhtikuu

Hinnat sisältävät JyTLS:n jäsenmaksun, Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulupassin ja luistelukouluvakuutuksen.

Luistelukoulu pidetään Jämsän jäähallissa (os. Paununkatu 5, 42100 Jämsä) 

Uusien ja jatkavien luistelijoiden ilmoittautuminen on käynnissä!


Luistelukoulujen ryhmät:

Siniset ja Turkoosit: 3-4-vuotiaille lapsille

Ryhmät on tarkoitettu lapsille, jotka harjoittelevat luistimilla ylösnousemista ja jäällä seisomista omin jaloin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola Areenan minijäällä. Vanhempi voi halutessaan osallistua yhdessä lapsen kanssa jääharjoituksiin. 

Keltaiset: 5-vuotiaille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo seistä omilla jaloilla. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Violetit: 6-vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua luistimilla eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Oranssit: 7-8 vuotiaille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua luistimilla eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Punaiset: luistelukoulun jatkoryhmä 7-8 vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua luistimilla eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja ikään sopivien leikkien ja harjoitteiden kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa Lähi-Tapiola areenan minijäällä.
 

Tervetuloa mukaan!


Yhteydenotot:

Marika Pölkki

marika.polkki@jytls.fi

+358503220069 (soittoaika ma-pe 12-14)

 

 

 

 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.