Luistelukoulu

Uutta keväällä 2018!  

Maanantaisin luistelukouluryhmä klo 17:00-17:45 minijäällä.

Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulu on tarkoitettu 3-9 vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti luistelemaan. Oletko koskaan kokeillut potkulaudalla ajamista tai lentokoneella lentämistä? Näitä ja paljon muuta voidaan tehdä myös luistimet jalassa. Ilmoittaudu mukaan!

Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita ammattitaitoisten valmentajien johdolla ja luodaan pohjaa elinikäiselle liikuntaharrastukselle. Tavoitteena on antaa lapsille tarvittavat valmiudet jatkaa luisteluharrastusta seuran muissa ryhmissä, muissa urheilulajeissa tai itsenäisesti. Luistelukoulut sopivat hyvin myös pojille, sillä moni huippujääkiekkoilijakin on aloittanut uransa luistelukouluista!

Kauden aikana luistelukoululaiset harjoittelevat myös oheisharjoituksissa Synergia-areenan peilisalissa. Luistelukoulumme alkavat syyskuussa ja loppuvat keväällä huhtikuussa. Luistelukoulusta on mahdollista siirtyä eteenpäin seuramme yksinluistelun, sekä muodostelmaluistelun kilpa- ja harrastustoimintaan.

Noudatamme valmennustoiminnassa Suomen Taitoluisteluliiton suosituksia.

Luistelukouluista tiedoitetaan nettisivuillamme sekä ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

 

Kevään luistelukoulu 2018 info:

Luistelukoulun hinta:

Kevätkausi (5.1.2018-15.4.2018) 145 e

 

Kaksi kertaa viikossa harjoittelevien kausimaksu:

Kevätkausi (5.1.2018-15.4.2018) 190 e

 

Hinnat sisältävät seuran jäsenmaksun sekä Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulu-lisenssin, Sporttiturva-vakuutuksen ja lehden.

 

Yhteydenotot:

Tanja Mikkilä, tanja.mikkila@jytls.fi, 044 2850294

 

 

 

Päivitetty 13.12.2017