Luistelukoulu

JyTLS-luistelukoulussa opitaan luistelun perustaitoja leikin kautta.
JyTLS-luistelukoulussa opitaan luistelun perustaitoja leikin kautta.
Pienen luistelukoululaisen huippuhetket koetaan seuran näytöksissä.
Pienen luistelukoululaisen huippuhetket koetaan seuran näytöksissä.

JyTLS-luistelukoulu: Luistelutaitoa leikkimällä
 

Syksyn 2020 luistelukoulujen ilmoittautuminen on käynnissä. Lisätietoa kaudelle 2020-2021 ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubissa ko. ryhmän kohdalla.

Huomio: Perusopetus- ja harrastajaryhmien harjoitusaikataulu löytyy täältä (klikkaa linkkiä). Aikataulut lähetetään lmoittautuneille myös sähköpostitse.


Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulu on tarkoitettu 3–8-vuotiaille lapsille. JyTLS on Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurana sitoutunut turvalliseen, kehittävään ja luistelijoiden hyvinvointia tukevaan toimintaan. 

Luistelukoulussa opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti luistelemaan. Oletko kokeillut potkulaudalla ajamista tai lentokoneella lentämistä? Tai antanut musiikin viedä ja eläytyä siihen? Näitä ja paljon muuta voidaan tehdä myös luistimet jalassa. Ilmoittaudu mukaan!

Osaavat ohjaajat innostavat oppimaan

Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita ammattitaitoisten valmentajien johdolla ja luodaan pohjaa elinikäiselle liikuntaharrastukselle. JyTLS:n luistelukoulussa on tutustuttu luisteluun ja opittu upean lajin alkeita jo neljän vuosikymmenen ajan. Luistelukoulun harjoitukset pidetään Jyväskylässä jäähallissa. 

Tavoitteena on antaa lapsille tarvittavat valmiudet jatkaa luisteluharrastusta seuran muissa ryhmissä, muissa urheilulajeissa tai itsenäisesti. Luistelukoulut sopivat hyvin myös pojille. Taitoluistelu on innostava laji myös pojille, ja moni huippujääkiekkoilija on aloittanut uransa luistelukouluista. Luistelutaito kuuluu kaikille.

Luistelukoulun toiminta alkaa lokakuun alusta ja päättyy huhtikuussa kevätnäytökseen. Luistelukoulusta on mahdollista siirtyä eteenpäin seuramme yksinluistelun sekä muodostelmaluistelun kilpa- ja harrastustoimintaan.

 

Yhteydenotot:

Katariina Kotomäki

katariina.kotomaki@jytls.fi