Luistelukoulu

Luistelukoulujen ryhmäkohtaiset aikataulut tiedotetaan elokuun alussa. Siihen asti voitte tehdä alustavan ilmoittautumisen tästä. Alustava ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta varmistatte mahtumisenne ryhmiimme. Odotamme vielä tietoa kauden 2018-2019 jäävuoroistamme.

Toivotamme kaikille ihanaa kesää! 

 

Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulu on tarkoitettu 3-8 vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti luistelemaan. Oletko koskaan kokeillut potkulaudalla ajamista tai lentokoneella lentämistä? Näitä ja paljon muuta voidaan tehdä myös luistimet jalassa. Ilmoittaudu mukaan!

Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita ammattitaitoisten valmentajien johdolla ja luodaan pohjaa elinikäiselle liikuntaharrastukselle. Tavoitteena on antaa lapsille tarvittavat valmiudet jatkaa luisteluharrastusta seuran muissa ryhmissä, muissa urheilulajeissa tai itsenäisesti. Luistelukoulut sopivat hyvin myös pojille, sillä moni huippujääkiekkoilijakin on aloittanut uransa luistelukouluista!

Luistelukoulumme alkavat syyskuussa ja loppuvat keväällä huhtikuussa. Luistelukoulusta on mahdollista siirtyä eteenpäin seuramme yksinluistelun, sekä muodostelmaluistelun kilpa- ja harrastustoimintaan.

Noudatamme valmennustoiminnassa Suomen Taitoluisteluliiton suosituksia.

 

Kevään luistelukoulu 2018 info:

Luistelukoulun hinta:

Luistelukoulut, 3-8-vuotiaiden alkeisryhmä (3 eri ryhmää)

Mukaan voi tulla, vaikka luistimilla ei pysyisi vielä pystyssäkään, me varmasti opetamme pääsemään liikkeelle. 

1 luistelukerta viikossa 150,00 €

 

Luistelukoulun jatkoryhmä, 4-8 vuotiaille

Luistelun alkeistaidot osaaville, perustaitoja harjoitteleva ryhmä.

1 luistelukerta viikossa 150,00 € 

 

Hinnat sisältävät seuran jäsenmaksun sekä Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulu-lisenssin, Sporttiturva-vakuutuksen ja lehden.

 

Yhteydenotot:

Josefiina Lahtinen, josefiina.lahtinen@jytls.fi

 

 

 

 

 

Päivitetty 30.4.2018