Luistelukoulu

Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulu on tarkoitettu 3-9 vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti luistelemaan. Oletko koskaan kokeillut potkulaudalla ajamista tai lentokoneella lentämistä? Näitä ja paljon muuta voidaan tehdä myös luistimet jalassa. Ilmoittaudu mukaan!


Kevätkauden 2017 luistelukoulu ilmoittautumisen voit tehdä tästä:  Ilmoittautuminen 

Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita ammattitaitoisten valmentajien johdolla ja luodaan pohjaa elinikäiselle liikuntaharrastukselle. Tavoitteena on antaa lapsille tarvittavat valmiudet jatkaa luisteluharrastusta seuran muissa ryhmissä, muissa urheilulajeissa tai itsenäisesti. Luistelukoulut sopivat hyvin myös pojille, sillä moni huippujääkiekkoilijakin on aloittanut uransa luistelukouluista!

Luistelukoulut kokoontuvat 1-3 kertaa viikossa. Kauden aikana luistelukoululaiset harjoittelevat myös oheisharjoituksissa Synergia-areenan peilisalissa. Luistelukoulumme alkavat syyskuussa ja loppuvat keväällä huhtikuussa.

Luistelukouluista tiedoitetaan nettisivuillamme sekä ilmoittautuneille henkilökohtaisesti.

 

Yleistä tietoa

Kausimaksu:

185€ syyskausi (1 x viikossa, sunnuntai) 

185€ kevätkausi (1 x viikossa, perjantai tai sunnuntai)

210e kevätkausi (2 x viikossa, perjantai ja sunnuntai)

Hinnat sisältävät seuran jäsenmaksun, jää- ja oheisharjoituksia 1-2 krt viikossa, a 45 min. Koulutetut valmentajat ja ohjaajat, ryhmiä ja toimintaa myös kouluikäisille. Opetus ikä- ja taitotason mukaisissa pienryhmissä positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Tapaamisia yhteensä noin 20 syksyn aikana, sis. mm. teemajäitä, vanhempi-lapsi -luistelukerran, kaverijään, sekä paljon leikinomaista harjoittelua jäällä ja peilisalissa. Kauden päätteeksi suoritetaan luistelukouludiplomi.

Kausi huipentuu kaikkien seuramme luistelijoiden yhteiseen joulu-/kevätjäänäytökseen Synergia Areenalla. Esitykset valmistellaan kauden aikana pienryhmissä yhdessä valmentajien kanssa.

Luistelukoulusta on mahdollista siirtyä eteenpäin seuramme yksinluistelun sekä muodostelmaluistelun kilpa- ja harrastustoimintaan.

Lisätietoa luistelukouluistamme:

rosa-maria.salonen@jytls.fi 

 

Noudatamme valmennustoiminnassa Suomen Taitoluisteluliiton suosituksia.

Tutustu luistelijan polkuun (STLL)

 

 

JyTLS / Jyp Juniorit yhteistyö luistelukoulussa

JyTLS tekee luistelukoulutoiminnassa yhteistyötä Jyp Junioreiden kanssa.

Tämän yhteistyön johdosta  JyTLS myöntää luistelukouluun osallistuville 15 %:n sisaralennuksen luistelukoulumaksusta (ei koske seuran jäsenmaksua) niille luistelijoille, joiden sisarus harrastaa taitoluistelua JyTLS:ssä tai jääkiekkoa Jyp Junioreissa.