Luistelukoulu

JyTLS-luistelukoulussa opitaan luistelun perustaitoja leikin kautta.
JyTLS-luistelukoulussa opitaan luistelun perustaitoja leikin kautta.
Pienen luistelukoululaisen huippuhetket koetaan seuran näytöksissä.
Pienen luistelukoululaisen huippuhetket koetaan seuran näytöksissä.

JyTLS-luistelukoulu: Luistelutaitoa leikkimällä
 

Opi luistelutaito ensi syksynä! Syyskauden ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu MyClubissa ko. ryhmän kohdalla. Valitse lapsellesi sopiva ryhmä tältä sivulta.


Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulu on tarkoitettu 3–8-vuotiaille lapsille. JyTLS on Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurana sitoutunut turvalliseen, kehittävään ja luistelijoiden hyvinvointia tukevaan toimintaan. 

Luistelukoulussa opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti luistelemaan. Oletko kokeillut potkulaudalla ajamista tai lentokoneella lentämistä? Tai antanut musiikin viedä ja eläytyä siihen? Näitä ja paljon muuta voidaan tehdä myös luistimet jalassa.

Aikataulut lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Huomaathan, että myös Jämsän seudulla on myös syksyllä 2021 mahdollisuus osallistua JyTLS-luistelukouluun!

 

Osaavat ohjaajat innostavat oppimaan

Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita ammattitaitoisten valmentajien johdolla ja luodaan pohjaa elinikäiselle liikuntaharrastukselle. JyTLS:n luistelukoulussa on tutustuttu luisteluun ja opittu upean lajin alkeita jo neljän vuosikymmenen ajan. Luistelukoulun harjoitukset pidetään Jyväskylässä jäähallissa.

Tavoitteena on antaa lapsille tarvittavat valmiudet jatkaa luisteluharrastusta seuran muissa ryhmissä, muissa urheilulajeissa tai itsenäisesti. Luistelukoulut sopivat hyvin myös pojille. Taitoluistelu on innostava laji myös pojille, ja moni huippujääkiekkoilija on aloittanut uransa luistelukouluista. Luistelutaito kuuluu kaikille.

Luistelukoulun toiminta alkaa syyskuun alusta ja päättyy huhtikuussa kevätnäytökseen. Luistelukoulusta on mahdollista siirtyä eteenpäin seuramme yksinluistelun sekä muodostelmaluistelun kilpa- ja harrastustoimintaan.


Ilmoittautuminen luistelukouluihin tapahtuu MyClubissa.


Yhteydenotot:

Marika Pölkki

marika.polkki@jytls.fi

+358503220069 (soittoaika ma-pe 12-14)

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.