Keskimaan Luistelukoulu

Luistelukouluissa vielä vapaita paikkoja! Tervetuloa mukaan!

Ryhmät, harjoitusajat ja ilmoittautuminen tästä.

 

Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulu on tarkoitettu 3-8 vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti luistelemaan. Oletko koskaan kokeillut potkulaudalla ajamista tai lentokoneella lentämistä? Näitä ja paljon muuta voidaan tehdä myös luistimet jalassa. Ilmoittaudu mukaan!

Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita ammattitaitoisten valmentajien johdolla ja luodaan pohjaa elinikäiselle liikuntaharrastukselle. Tavoitteena on antaa lapsille tarvittavat valmiudet jatkaa luisteluharrastusta seuran muissa ryhmissä, muissa urheilulajeissa tai itsenäisesti. Luistelukoulut sopivat hyvin myös pojille, sillä moni huippujääkiekkoilijakin on aloittanut uransa luistelukouluista!

Luistelukoulumme alkavat syyskuussa ja loppuvat keväällä huhtikuussa. Luistelukoulusta on mahdollista siirtyä eteenpäin seuramme yksinluistelun, sekä muodostelmaluistelun kilpa- ja harrastustoimintaan.

Noudatamme valmennustoiminnassa Suomen Taitoluisteluliiton suosituksia.

Luistelukoulu

Jyväskylän Taitoluisteluseura tarjoaa 3-6-vuotiaille lapsille neljä vaihtoehtoista luistelukouluryhmää, joissa kaikissa harjoitellaan luistelun alkeita ja perusteita.  

150€/ puoli vuotta, harjoitukset kerran viikossa. 

Luistelukouluissa luistellaan syyskausi ja kevätkausi ja mukaan pääsee aina kun paikkoja on vapaana.

 

Ryhmät:

 

Siniset, 3-4 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka harjoittelevat ylösnousemista ja jäällä seisomista omin jaloin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä. Vanhempi voi halutessaan osallistua yhdessä lapsen kanssa jääharjoituksiin. 

Keltaiset, 4-5 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo seistä omilla jaloilla. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Vihreät, 4-5 vuotiaille

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka osaavat jo liikkua eteenpäin itsenäisesti. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

Punaiset, 5-8 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu jo perustaidot omaaville luistelijoille. Ryhmässä harjoitellaan luistelun perustaitoja leikkien kautta. Jäällä luistelukoululaiset jaetaan iän ja taitotason mukaisiin ryhmiin. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa LähiTapiola-areenan minijäällä.

 

Yhteydenotot:

Josefiina Lahtinen, josefiina.lahtinen@jytls.fi

 

 

 

 

 

Päivitetty 6.11.2018