Luistelukoulu

Pienen luistelukoululaisen huippuhetket koetaan seuran näytöksissä

Kevään luistelukoulujen ilmoittautuminen on alkanut.

Ryhmät ja ilmoittautuminen tästä.

 

Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulu on tarkoitettu 3-8 vuotiaille lapsille. 

Luistelukoulussa opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti luistelemaan. Oletko koskaan kokeillut potkulaudalla ajamista tai lentokoneella lentämistä? Näitä ja paljon muuta voidaan tehdä myös luistimet jalassa. Ilmoittaudu mukaan!

Kaudella 2019-2020  luistelukouluryhmä pojille!

Kannustamme tällä kaudella poikia taitoluistelun pariin. Poikien oma luistelukouluryhmä on tällä kaudella tuen turvin hieman edullisempi. Tämän lisäksi poikien ryhmän opetuksessa keskitytään niihin asioihin, jotka taitoluistelussa kiinnostavat poikia. Tervetuloa mukaan kikkailemaan ninjatyyliin!

 

Luistelukoulussa opetellaan luistelun perusteita ammattitaitoisten valmentajien johdolla ja luodaan pohjaa elinikäiselle liikuntaharrastukselle.

Tavoitteena on antaa lapsille tarvittavat valmiudet jatkaa luisteluharrastusta seuran muissa ryhmissä, muissa urheilulajeissa tai itsenäisesti. Luistelukoulut sopivat hyvin myös pojille, sillä moni huippujääkiekkoilijakin on aloittanut uransa luistelukouluista!

Luistelukoulumme alkavat syyskuussa ja loppuvat keväällä huhtikuussa. Luistelukoulusta on mahdollista siirtyä eteenpäin seuramme yksinluistelun, sekä muodostelmaluistelun kilpa- ja harrastustoimintaan.

 

Yhteydenotot:

Josefiina Lahtinen

josefiina.lahtinen@jytls.fi

Perusopetusryhmien vastuuvalmentaja 

 

 

 

 

 

Päivitetty 25.4.2019