Ehdot ja lisätiedot

LEIRIEHDOT

 

Yleistä:

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

 

Leirilaskutus:

Leirimaksun maksaminen: Lähetämme laskun sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen 14 vrk maksuajalla. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, järjestäjä varaa oikeuden täyttää paikka toisella luistelijalla.


Leiriläisen vakuutus:

Jokainen leiriläinen huolehtii itse että hänellä on voimassa oleva vakuutus. Huomioithan, että STLL:n kilpailupassien Sporttiturvavakuutus päättyy automaattisesti 30.4.2021.

 

Perumiskäytäntö:

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. 

  • Yli 30 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50 € toimisto- ja käsittelykuluina
  • 14–30 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50 % leirin hinnasta
  • 0–13 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 100 % leirin hinnasta
  • Mikäli sairastapaus tai loukkaantuminen estää leirille osallistumisen on ennen leiriä oltava yhteydessä leirin järjestäjään ja toimitettava lääkärintodistus järjestäjälle maksun palautusta varten. Leirin järjestäjä pidättää 50 € toimistokorvauksen lääkärintodistuksella peruutetusta leiristä.
  • Jos luistelija sairastuu tai loukkaantuu kesken leirin ei jo maksettua leirimaksua palauteta.

Leirin järjestäjä varaa oikeuden leirin peruuttamiseen, mikäli vallitsevat olosuhteet tai viranomaisten määräykset niin vaativat. Tällöin leirin järjestäjä palauttaa leirimaksun kokonaisuudessaan takaisin maksajalle.

 

Lisätietoja:

Mikäli haluat yleisiä lisätietoja yksinluisteluleiristä ole yhteydessä Tiina Luoto-Mäenpäähän joko säköpostitse leirit.jytls@gmail.com tai puhelimella 050 546 7575.

Mikäli haluat lisätietoja yksinluisteluleirin ryhmäjaoista tai valmennukseen liittyvistä asioista olethan yhteydessä Ferran Cuni Baulenasiin, ferran.cuni@jytls.fi tai puhelimella 045 318 7852.