Ehdot ja lisätiedot

LEIRIEHDOT


Yleistä:

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin ryhmissä on paikkoja vain rajoitetusti, 30 paikkaa/ryhmä. 31. ilmoittautuneesta eteenpäin ilmoittauneet sijoitetaan varapaikalle.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Leirilaskutus:

Leirimaksun maksaminen: Lähetämme laskun sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen 14 vrk maksuajalla. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, järjestäjä varaa oikeuden täyttää paikka toisella luistelijalla.

Leiriläisen vakuutus:

Jokainen leiriläinen huolehtii itse että hänellä on voimassa oleva vakuutus. Huomioithan, että STLL:n kilpailupassien Sporttiturvavakuutus päättyy automaattisesti 30.4.2021.

Perumiskäytäntö:

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. 

  • Yli 30 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50 € toimisto- ja käsittelykuluina
  • 14–30 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 50 % leirin hinnasta
  • 0–13 vuorokautta ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista peritään 100 % leirin hinnasta
  • Mikäli sairastapaus tai loukkaantuminen estää leirille osallistumisen on ennen leiriä oltava yhteydessä leirin järjestäjään ja toimitettava lääkärintodistus järjestäjälle maksun palautusta varten. Leirin järjestäjä pidättää 50 € toimistokorvauksen lääkärintodistuksella peruutetusta leiristä.
  • Jos luistelija sairastuu tai loukkaantuu kesken leirin ei jo maksettua leirimaksua palauteta.

Leirin järjestäjä varaa oikeuden leirin peruuttamiseen, mikäli vallitsevat olosuhteet tai viranomaisten määräykset niin vaativat tai ryhmän / ryhmien minimiosallistujamäärä ei täyty ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Tällöin leirin järjestäjä palauttaa maksetun leirimaksun kokonaisuudessaan takaisin maksajalle.

 

Lisätietoja:

Mikäli haluat yleisiä lisätietoja muodostelmaluisteluleiristä ole yhteydessä Olli Schemeikkaan joko säköpostitse olli.schemeikka@jytls.fi tai puhelimella 040 740 6750.

Mikäli haluat tietoa muodostelmaluistelun leirin ryhmäjaoista tai valmennukseen liittyvistä asioista olethan yhteydessä Sara Tuhkaseen sara.tuhkanen@jytls.fi tai puhelimella 050 303 4582.