Itsenäisyyspäivän tähtikilpailu 6.12.2021

Perinteikäs itsenäisyyspäivän tähtikilpailu Lähi-Tapiola areenalla 6.12.2021

 

Jo perinteeksi muodostunut Jyväskylän Taitoluisteluseuran itsenäisyyspäivän kilpailu tulee jälleen. Lähi-Tapiola areenalle kokoontuu pieniä ja isompiakin yksinluistelijoita ympäri Suomen. Tälle sivulle päivittyvät kilpailukutsut, aikataulut ja muu kisainfo.

Katsojille tapahtuma on maksuton. Paikan päältä löytyy kahvio ja myyntipisteitä. Kahviossa myynnissä lohikeittoa ja linssikeittoa (+raejuusto) 5€/annos.

Majoitusta suunnitteliville: Alustavasti ensimmäisenä luistelevat tintit (nuoremmista tinteistä vanhimpiin) ja sen jälkeen minit. Runsaan osallistujamäärän vuoksi kilpailu alkaa jo klo 7:45.

Tervetuloa!

(päivitetty 5.12.2021)

 

Koronaohjeistus (päivitetty 5.12.2021)

 

Jyväskylä on koronan leviämisvaiheessa. Mahdollisista ravintolarajoituksista päättää maan hallitus ja niistä päivitetään tietoa kaupungin sivuille, mikäli rajoituksia astuu voimaan. Tapahtuman koronaohjeita päivitetään tarvittaessa. 

Yleisötapahtumia koskee kuitenkin tartuntalain yleiset hygieniavaatimukset. Noudatathan hallin sisätiloissa hyvää käsihygieniaa, käytät kasvomaskia sekä huolehdit riittävästä turvavälistä. Tapahtumapaikalla pienissä tiloissa oleskelua (ml. pukuhuoneet) suositellaan välttämään. Saavuthan paikalle vain terveenä! Turvallisuuden takaamiseksi kilpailussa noudatetaan alla olevia koronaohjeistuksia. Ks. linkki ja liitteet.

https://www.jyvaskyla.fi/terveys/korona/voimassa-olevat

Kilpailudokumentit

PDF-tiedostoItsenäisyyspäivän kilpailukutsu 2021.pdf (370 kB)
PDF-tiedostoMajoitustarjous JyTLS Scandic Laajavuori.pdf (286 kB)
Majoitustarjous
PDF-tiedostoKilpailuvahvistus Jyväskylän Taitoluisteluseura 6.12.2021.pdf (52 kB)
PDF-tiedostoAikataulu_päiv. 5.12.2021 .pdf (196 kB)
Luistelujärjestys ja aikataulu. Poisjääneet päivitetty 5.12.2021