Kilpailut ja tapahtumat

Opitut taidot esiin kisoissa ja näytöksissä
 

Kilpailut ovat olennainen osa JyTLS:n toimintaa. Seuramme kilpailevat yksin- ja muodostelmaluistelijat osallistuvat vuoden mittaan lukuisiin luistelukilpailuihin. Kuulet kisakuulumisia muun muassa seuraamalla JyTLS-tilejä somessa!

JyTLS järjestää vuosittain sekä yksinluistelu- että muodostelmakilpailuja. Jyväskylässä voi siis nähdä korkeatasoista taitoluistelua! Täällä myös moni luistelija aloittaa kilpailu-uransa. 

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan Jyväskylän omia luistelijalupauksia!

Taitoluistelunäytöksiä JyTLS järjestää normaalisti kahdesti vuodessa, joulun alla ja keväällä kisakauden päätyttyä. Näytöksissä jokainen seuran luistelija saa mahdollisuuden esiintyä ja näyttää taitonsa. Ne ovat myös yleisölle mukava tapa tutustua taitoluistelun maailmaan ja nauttia jään lumosta katsomossa. 

Tietoa kilpailemisesta löydät Suomen Taitoluisteluliiton verkkosivuilta Kilpailuasiat-osiosta.

Lue Suomen Taitoluisteluliiton juttu maan ensimmäisistä taitoluistelun virtuaalikilpailuista

 

JyTLS:n järjestämät tapahtumat kaudella 2022-2023

  • YL valintakilpailut 22.-23.10.2022
  • YL tähtikilpailut 6.12.2022
  • ML seurakilpailut 21.1.2023

 

Kilpailut, joihin JyTLS-luistelijat ja joukkueet osallistuvat
 

Kilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu lajilinjoittain, yksinluistelun ja muodostelmaluistelun valmentajien ja kilpailusihteerien yhteistyössä. Kilpailemme Suomen Taitoluisteluliiton itäisellä alueella, mutta myös alueen ulkopuolisssa kilpailuissa. 

Käytännöt kilpailuihin ilmoittautumisesta käydään yksinluistelussa läpi siinä vaiheessa, kun kilpailu-ura alkaa. Tietoa kilpailuun osallistumisesta saa vastuuvalmentajilta, vanhempainpalvereissa ja verkkosivuilta löytyvästä yksinluistelun tietopaketista (linkki).