Kehitysryhmät

Luistelutaito on iloa!
JyTLS:n kehitysryhmä on jatkoa luistelukoululle
Kehitysryhmässä syvennetään luistelun perustaitoja kivassa seurassa.
Oheisharjoittelu on leikinomaista jumppaa, joka tukee luistelua.

Kehitysryhmä syventää luistelukoulun taitoja

 

JyTLS:n kehitysryhmät ovat luistelukoulun jatkoryhmiä. Niissä lasten luistelun perustaitoja syvennetään ja opitaan uusia asioita taitoluistelun maailmasta. 

Kehitysryhmät ovat suunnatut 5-8-vuotiaille tytöille ja pojille. Kehitysryhmien luistelijat ovat yleensä viime kauden luistelukoulusta siirtyneitä ja ovat hieman edenneet luistelutaitojen harjoittelussa. Jos luistelukoulua vastaavat perustaidot ovat jo hallinnassa, perusopetusryhmien vastuuvalmentajaan, niin etsitään lapselle sopiva ryhmä jatkaa harrastusta. 

Jäälle kahdesti viikossa tutussa ryhmässä

Kehitysryhmän luistelijat harjoittelevat kahdesti viikossa jäällä ja kerran oheisharjoituksissa. Tavoitteena kehitysryhmissä on perusluistelutaidon kehittäminen, hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta lasten taito- ja ikätaso huomioiden.

Ryhmässä harjoitellaan mm. perusluistelutaitoja, eteen- ja taaksepäin luistelua, sirklausta, sisä- ja ulkokaaren erottamista, sekä liukuja. Kehitysryhmien oheisharjoitukset koostuvat leikeistä ja peleistä. Oheisharjoitusten tarkoituksena on luoda perustaa jäällä tehtäville harjoitteille sekä kehittää mm. ketteryyttä ja tasapainoa. 

Kaudella 2022-2023 kehitysryhmien hinta on alennettu 70€/kk (norm. 80€/kk). Maksukuukausia on 9. Hinta sisältää harjoituksia elo-huhtikuussa sekä Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin ja vakuutuksen. Lisäksi laskutetaan kerran vuodessa seuramme jäsenmaksu 40€. 

Harjoittelu alkaa elokuun puolen välin paikkeilla ja kestää syksyllä seuran joulunäytökseen saakka. Keväällä harjoittelu jatkuu tammikuu alussa ja kestää seuran kevätnäytökseen saakka. Koululaisten syys- ja hiihtolomaviikoilla on tauko harjoittelusta.

Ryhmät ja harjoitusajat 

 

Puput, 5-7 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu luistelukoulusta siirtyville. 

 

Siilit, 4-6 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu muodostelma ja yksinluistelusta kiinnostuneille. 

 

Ketut, 7-8 vuotiaille 

Ryhmä on tarkoitettu muodostelma ja yksinluistelusta kiinnostuneille. 

 

Kehitysryhmiin ilmoittaudutaan valmentajan suosituksesta vuoden vaihteessa ja keväisin. Ikärajaukset ovat suuntaa antavia.

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-ohjelman kautta:  https://jytls.myclub.fi/flow/events/public Ilmoittautuminen syyskaudelle 2022 on nyt auki.

Harjoitusvuorot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ja ne löytyvät myös täältä

Huomaathan, että toiminta jäähalleilla on hyvin altis muutoksille. Turnaukseet ja tapahtumat halleilla vaikuttavat vuoroihin väistämättä. Näihin emme seurana voi vaikuttaa. Pyrimme kuitenkin järjestämään korvaavia vuoroja mahdollisuuksien mukaan.

 

Aikataulut lähetetään lmoittautuneille sähköpostitse ja ne löytyvät myös täältä

 

Yhteydenotot: 

Mona Holttinen

mona.holttinen@jytls.fi

+358503220069