Kehitysryhmät

JyTLS:n kehitysryhmä on jatkoa luistelukoululle
Kehitysryhmässä syvennetään luistelun perustaitoja kivassa seurassa.
Oheisharjoittelu on leikinomaista jumppaa, joka tukee luistelua.

Kehitysryhmä syventää luistelukoulun taitoja

 

JyTLS:n kehitysryhmät ovat luistelukoulun jatkoryhmiä. Niissä lasten luistelun perustaitoja syvennetään ja opitaan uusia asioita taitoluistelun maailmasta. 

Kehitysryhmät ovat suunnatut 5-8-vuotiaille tytöille ja pojille. Kehitysryhmien luistelijat ovat yleensä viime kauden luistelukoulusta siirtyneitä ja ovat hieman edenneet luistelutaitojen harjoittelussa. Jos luistelukoulua vastaavat perustaidot ovat jo hallinnassa, ota yhteyttä toiminanjohtajaan, niin etsitään lapselle sopiva ryhmä jatkaa harrastusta. 

Jäälle kahdesti viikossa tutussa ryhmässä

Kehitysryhmän luistelijat harjoittelevat kahdesti viikossa jäällä ja kerran oheisharjoituksissa. Tavoitteena kehitysryhmissä on perusluistelutaidon kehittäminen, hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta lasten taito- ja ikätaso huomioiden.

Ryhmässä harjoitellaan mm. perusluistelutaitoja, eteen- ja taaksepäin luistelua, sirklausta, sisä- ja ulkokaaren erottamista, sekä liukuja. Kehitysryhmien oheisharjoitukset koostuvat leikeistä ja peleistä. Oheisharjoitusten tarkoituksena on luoda perustaa jäällä tehtäville harjoitteille sekä kehittää mm. ketteryyttä ja tasapainoa. 

Kaudella 2020-2021 kehitysryhmän kausimaksu on 250 € syksyltä ja 250 € keväältä. Hinta sisältää harjoituksia syys-huhtikuussa sekä Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin ja vakuutuksen. Lisäksi laskutetaan kerran vuodessa seuramme jäsenmaksu. Jäsenmaksun suuruus määritetään seuran vuosikokouksessa.

 

Huomio! Perusopetus- ja harrastajaryhmien alustava aikataulu löytyy täältä: https://www.jytls.fi/harrasteluistelu/harjoitusaikataulut-ja-harjoitus/

Harjoitukset alkavat asteittain syyskuun lopussa ja päiväkohtaiset aikataulut lähetetään lmoittautuneille sähköpostitse!

 

Yhteydenotot: 

Katariina Kotomäki

katariina.kotomaki@jytls.fi