Kuukauden luistelija & seuratoimija

Marraskuu 2017

Kuukauden luistelija: Lumia

 

Olen Lumia, 5 vuotta, yksinluistelun kehitysryhmästä. Olen tällä hetkellä päiväkotilainen ja tykkään harrastaa kaikenlaista liikuntaa. Lempiharrastukseni ovat luistelu ja jumppa. Olen luonteeltani iloinen ja avoin,luistelussa hyvä kaveri monelle.

Luistelussa parasta on sirklaus ja musiikkiluistelu. Tykkään myös valkuista Nelllistä, Annikasta ja Rosa-Mariasta.

Lempiliikkeeni jäällä ovat potkulauta ja kukkoliuku.

Luistelun aloitin 4-vuotiaana,1,5-vuotta sitten.Halusin aloittaa luistelun,koska tykkäsin ja innostuin siitä.

Minusta tulee isona hieno tähtiluistelija.

Kuukauden seuratoimija: Rosa-Maria

 

Olen 23-vuotta ja opiskelen tällä hetkellä Jyväskylän Yliopistossa Liikunnan yhteiskuntatieteiden maisteriksi kansainvälisellä linjalla. Opiskeluiden lisäksi valmennan seuran yksinluistelijoita, sekä toimin yksinluistelun kehitysryhmien vastuuvalmentajana Jyväskylän Taitoluisteluseurassa. Vapaa-ajalla tykkään yleensä vain hengähtää ja rentoutua arjen kiireistä. Seuraan paljon huippu-urheiljoiden elämää somesta ja urheiluaiheiset dokumenttisarjat ovat lemppareitani :)! 

16 vuotta kestäneellä kilpaurallani etenin SM-Junioreihin asti kuuluen STLL:n projekti-ryhmään joka on nykyinen Talent/Nuorten maajoukkue. Parhaimpana saavutuksena on SM-Noviisien 3.sija ja SM-Junioreiden 12.sija., sekä edustin Suomea monissa ISU-kilpailuissa hyvällä menestyksellä. Luistelussa parasta oli kolmoishypyt, taivutuspiruetti, sekä liuku ja vauhti yhdistettynä vaivattomaan perusluisteluun. Valmennuksessa pidän eniten vaikeiden askeleiden yhdistelystä ja niiden johdattamisesta hyppyihin. Koen myös tärkeäksi taitoluistelun junioritoiminnan ja nautin pienten luistelijoiden valmennuksesta. Lopetettuani kilpa-uran, kouluttauduin taitoluisteluvalmentajaksi ja lähdin opiskelemaan liikuntajohdantoa Yhdysvaltoihin. Yhdysvalloissa oli parasta matkustaminen ja uuden kulttuurin tuomat haasteet.  Haaveenani on työskennellä urheilutoiminnan kehittäjänä ja tietysti lajin parissa valmennus ja hallintoasioissa. Toivon, että oma intohimoni taitoluistelua kohtaan siirtyy luistelijoihin ja lajin parissa touhuaville.