Lisenssit

Ohjeet lisenssin hankitaan

 

Lisenssin ostoon pääset alla olevasta linkistä:

https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=3797

 

1.Kirjaudu Hoikaan sen seuran jäsenpalveluun, johon olet ostamassa lisenssiä

2. Valitse päävalikosta Lisenssien osto, josta pääset hankkimaan urheilijalisenssejä sekä valmentaja- tai tuomarilisenssejä.

3. Valitse ensin oikea kohderyhmä, esim ’Urheilija’ tai ’Valmentaja/tuomari’.

4. Valitse henkilö, jolle olet ostamassa lisenssiä (valinta tulee näkyviin vain, mikäli käyttäjällä on alikäyttäjiä). Täytä/tarkista pyydetyt henkilötiedot.

5. Valitse laji, johon haluat ostaa lisenssin.

6. Valitse oikea lisenssi / lisenssin taso. Lisenssin osto - pikaohje 2/2

7. Valitse ostatko lisenssin vakuutuksella vai ilman vakuutusta. (Liitto on voinut määritellä tämän vaiheen ohitettavaksi.)

8. Tarkista yhteenvetosivulta, että kaikki tiedot ja valinnat ovat oikein. Mikäli huomaat virheitä, voit muuttaa vielä lisenssiä valitsemalla ’Muuta lisenssiä’ tai perua oston kokonaan ’Peruuta osto’.

9. Lue ja vahvista pyydetyt ehdot ja muut lisenssinostoon liittyvät tärkeät asiat. Klikkaa sen jälkeen ’Hyväksy’-painiketta.

10. Hyväksymisen jälkeen siirry maksamaan lisenssi verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla. Onnistuneen maksun jälkeen pääset tarkastelemaan lisenssien tilaa kohdasta Omat tiedot – Lisenssit. Mikäli maksu keskeytyi, voit jatkaa maksamista klikkaamalla kyseisen lisenssin kohdalta ’Maksa’. Lisenssin korottaminen onnistuu valitsemalla sininen nuoli-ikoni ’Korota lisenssi’, jonka jälkeen palvelu ohjaa sinut takaisin lisenssin valintaan. Lisenssien kohderyhmät, lajit, lisenssityypit/-tasot, mahdolliset ikärajat, vakuutukset ja ehdot on lajiliittosi määrittelemät.