Liity Jyväskylän Taitoluisteluseuran jäseneksi

Liity JyTLS:n jäseneksi. Kannattajajäsenenä tuet seuratyötä.
Liity JyTLS:n jäseneksi. Varsinaisena jäsenenä olet mukana seuran toiminnassa, kannattajajäsenenä tuet seuratyötä.

JyTLS-jäseneksi
 

Kun ilmoittaudut JyTLS:n ryhmään tai joukkueeseen, ilmoittaudut samalla myös seuran jäseneksi. JyTLS:n jäsenmaksu maksetaan harjoitusmaksun yhteydessä kauden aikana. Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan alkusyksyn seurakokouksessa. Luistelukouluissa jäsenmaksu kuuluu harjoitusmaksuun.

JyTLS:n varsinaisia jäseniä ovat kaikki luistelijat ja valmentajat sekä perhejäsenet. Perhejäseniä ovat alle 15-vuotiaiden luistelijoiden huoltajat.

Voit liittyä jäseneksi myös maksamalla jäsenmaksun. Tästä saat lisätietoja seuran toiminnanjohtajalta.

Ryhmiin ilmoittaudutaan MyClub-järjestelmän avulla. Jos et ole varma mikä on sinulle tai lapsellesi sopivin ryhmä, ota yhteyttä

 

JyTLS:n kannatusjäsen tukee seuratyötä
 

Jyväskylän Taitoluisteluseuran kannattajajäseneksi voi liittyä yksityishenkilö tai yhteisö maksamalla vuotuisen jäsenmaksun 40€ tai vapaaehtoisen kannatusmaksun. 

Kannattajajäsenenä tuet taitoluistelun ja luistelijoiden hyväksi tehtävää seuratyötä. Mikäli haluat osallistua seuran toimintaan esimerkiksi talkoiden merkeissä luistelutapahtumia järjestäen, ole yhteydessä toiminnanjohtajaamme. Kannattajajäsenenä olet tervetullut myös seuran toimintaan. Vuosikokouksessa kannatusjäsenellä on kuunteluoikeus.

Voit ilmoittautua kannatusjäseneksi MyClub-järjestelmässä, kohdassa Jyväskylän Taitoluisteluseuran kannatusjäsenyys.

 

Kiitos tuestasi!