JyTLS seurana

Tervetuloa hyvään taitoluisteluseuraan!
Tervetuloa hyvään seuraan!
JyTLS:n valmentajat ja ohjaajat ovat osaavia ja kokeneita.
JyTLS:n valmentajat ja ohjaajat ovat osaavia ja kokeneita.

Luistelun iloa yhdessä
 

Jyväskylän Taitoluisteluseura on vuonna 1980 perustettu luisteluseura, joka tarjoaa ohjattuja luisteluryhmiä kaiken ikäisille luistelusta kiinnostuneille. Seurassa luistelee yli 350 luistelijaa, 3-vuotiaista aikuisiin. Ryhmiä on luistelukoululaisista kilpaileviin yksinluistelijoihin ja kilpaileviin muodostelmajoukkueisiin sekä aikuisluisteluun.

 

Seura järjestää kauden aikana erilaisia tapahtumia, esityksiä, kilpailuja ja leirejä. Tämä kaikki on mahdollista luistelijoiden ja luisteluperheiden vapaaehtoistyöllä. JyTLS:ssa saamme hienoja asioita aikaan yhdessä!

Taitoluistelu on monipuolinen laji, joka sopii kaikenikäisille. Harjoitukset sisältävät luistelun lisäksi myös jumppaa, tanssia ja telinevoimistelua.

Luistelukoulussa opitaan luistelun perustaidot. Taitojen kehittyessä voi luisteluharrastusta jatkaa joko yksinluistelijana tai muodostelmaluistelussa. Seura tarjoaa myös harrastusmahdollisuuksia heille, ketkä eivät halua kilpailla.

 

Luistelutaito on ilo!

JyTLS on tavoitteellinen taitoluisteluseura, jossa on hyvä harrastaa luistelua.
JyTLS on urheiluseura, joka tähtää menestykseen, mutta mahdollistaa myös harrasteluistelun.

Luistelutapahtumat ovat kauden kohokohtia
 

JyTLS järjestää taitoluistelun harjoittelun ohella monipuolista toimintaa. Seuran tapahtumat ovat luistelijoiden ja luisteluperheiden kohtaamisen ja yhteen hiileen puhaltamisen hetkiä, joista on jäänyt hienoja muistoja jo neljän vuosikymmenen ajalta. Tapahtumissa myös yleisö saa nauttia luistelun ilosta. 

JyTLS järjestää Jyväskylässä sekä valtakunnallisia ja alueellisia luistelukilpailuja yksinluistelijoille ja muodostelmajoukkueille joka vuosi. Itsenäisyyspäivän yksinluistelukilpailut ovat muodostuneet STLL:n Itä-Suomen alueen taitoluisteluväelle perinteeksi. Seuramme luistelijat osallistuvat kauden aikana myös moniin muualla luisteltaviin valtakunnallisiin ja alueellisiin kilpailuihin. Kilpailukauden kulumista voit seurata Kilpailut -sivustolta.

Näytöksissä kaikki seuran luistelijat pienimpiä luistelukoululaisia myöten pääsevät esiintymään yleisölle. Kevät- ja joulunäytösten lisäksi JyTLS järjestää katselmuksia, joissa kilpailevat luistelijat pääsevät esittämään kisaohjelmiaan.

Erilaiset leirit kuuluvat kilpailevien luistelijoiden kauteen. JyTLS järjestää leirejä ja tehopäiviä kilpaileville ryhmille, joskus leiritreenin mahdollisuutta tarjotaan myös seuran ulkopuolisille.

Syksyisin pidettävä seurapäivä on avoin seuran oman väen lisäksi kaikille luistelusta kiinnostuneille. 

Seura järjestää mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan myös lyhyitä retkiä ja pidempiä matkoja erilaisiin taitoluistelutapahtumiin.

Kauden päättyessä keväisin seura palkitsee ansioituneita luistelijoita ja joukkueita erilaisin kiertopalkinnoin ja muistamisin. Seurassamme muistetaan myös seurassa aktiivisesti työskennelleitä vanhempia, valmentajia ja johtokunnan jäseniä.

Taitoluistelu on monipuolinen harrastus. Hyvässä seurassa toimimme yhdessä luistelijoiden hyvinvoinnin ja luistelutaidon edistämisen hyväksi.