Ilmoittautuminen kaudelle 2020 - 2021

Luistelukoulut, kehitysryhmät & harrastajat!

 

Luistelukoulujen, kehitysryhmien ja harrastajien ilmoittautuminen syyskaudelle 2020 on avattu!

 

Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulujen ja kehitysryhmien kevätkausi starttaa viikolla 1. Uusien ja jatkavien luistelijoiden ilmoittautuminen syksyn 2020 ryhmiin on käynnissä! 

Harjoitusaikataulut tiedotetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

 

Uudet luistelijat voivat tutustua harrastukseen viikon ajan veloituksetta. Ilmoittaudu mukaan ohjeen mukaan. Mikäli viikon jälkeen ette halua harrastusta jatkaa, ilmoitattehan siitä kirjallisesti  josefiina.lahtinen@jytls.fi

 

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-ohjelman kautta:https://jytls.myclub.fi/flow/events/public

Valittuanne mieluisan ryhmän, klikatkaa ”Ilmoittaudu tästä”. Ilmoittautuminen alkaa täyttämällä sähköpostiosoitteen ja tämän jälkeen järjestelmä kysyy muita tietoja. Huoltajan tiedot ovat pakolliset, täysi-ikäiset voivat täyttää huoltajaksi omat tietonsa uudelleen.

 

Luistelukoulut

 

Luistelukouluissa luistelemaan opitaan leikin kautta hymyssä suin. Luistelukoulut on jaettu neljään ryhmään, joista yksi on jatkoryhmä. 

 

Luistelukoulu Siniset 

Ryhmän suositusikä on 4 vuotiaat ja nuoremmat.

Ryhmään voi osallistua myös muun ikäiset.

 

Luistelukoulu Keltaiset 

Ryhmän suositusikä on 5-6 vuotiaat.

Ryhmään voi osallistua myös muun ikäiset.

 

Luistelukoulu Violetit

Ryhmän suositusikä on 6 vuotiaat ja vanhemmat alkeistaidot jo omaavat luistelijat.

Ryhmään voi osallistua myös muun ikäiset.

 

 

 

Luistelukoulun kausimaksu on 160 € syksyltä ja 160 € keväältä. Hinta sisältää harjoituksia syys-huhtikuussa, JyTLS:n jäsenmaksun sekä Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssin ja vakuutuksen

  

Kehitysryhmät

 

Kehitysryhmiin siirrytää luistelukouluista valmentajien suosituksella. Tavoitteena kehitysryhmissä on perusluistelutaidon kehittäminen – edelleen hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta lasten taito- ja ikätaso huomioiden. Jäällä opetellaan monipuolisten harjoitteiden kautta mm. sirklausta, kaariluistelua, erilaisia hyppyjä ja piruetteja sekä ilmaisua. Kehitysryhmien oheisharjoitukset koostuvat tansseista, leikeistä, peleistä ja voimistelusta. Oheisharjoitusten tarkoituksena on luoda perustaa jäällä tehtäville harjoitteille sekä kehittää mm. ketteryyttä ja tasapainoa. 

 

Kaikilla kehitysryhmillä on yksi jumppa viikoittain toisen jääharjoituksen jälkeen. 

 

Kehitysryhmä Pupu

Tätä ryhmää suositellaan luistelukoulusta siirtyville. 

 

Kehitysryhmä Siilit

Ryhmä on tarkoitettu muodostelma ja yksinluistelusta kiinnostuneille. 

 

Kehitysryhmä Ketut

Ryhmä on tarkoitettu muodostelma ja yksinluistelusta kiinnostuneille. 

 

Kehitysryhmän kausimaksu on 250 € syksyltä ja 250 € keväältä. Hinta sisältää harjoituksia syys-huhtikuussa sekä Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin, lehden ja vakuutuksen. Lisäksi laskutetaan kerran vuodessa seuramme jäsenmaksu, 30 €.

 

Harrastajat

 

Jäätimantit

Jäätimantit on jaettu kahteen ryhmään iän ja taitotason perusteella.

2 luistelukertaa viikossa, joista toinen on isolla jäällä ja toinen minijäällä, 180,00 €/kausi.

 

 

Aikuisluistelu

 

Aikuisluistelussa haastamme itseämme luistelun parissa, opimme uutta ja nautimme rennosta ilmapiiristä. Mukaan voi tulla kuntoilemaan tai nauttimaan luistelun riemusta, sekä kehittämään perusluistelutaitoja. Ryhmiä löytyy vasta alkajille kuin jo pidempään luistelleille!

 

Alkeet sopii vasta-alkajille, eli aikuisluistelun oma luistelukouluryhmä. Jatkoa suosittelemme jo aiemmin luistelua harrastaneille perustaidot omaaville. Mixed-tunnille voivat osallistua kaikki tasosta riippumatta, suosittelemme tuntia toiseksi harjoituskerraksi viikkoon alkeiden tai jatkon lisäksi.

 

Aikuisluistelu, kolme eri tasoista ryhmää: alkeet, mixed ja jatko. 

Kullakin ryhmällä yksi luistelukerta viikossa ja halutessaan on mahdollista valita useampi ryhmä, johon osallistuu oman valinnan mukaan, jatkotunti isolla jäällä ja muut minijäällä. 

Aikuisryhmä 1 krt viikossa 140€

Aikuisryhmä 2 krt viikossa 180€

 

Ilmoittautuminen Myclub-ohjelman kautta: https://jytls.myclub.fi/flow/events/public

 

Lisätietoa ryhmistä

https://www.jytls.fi/luistelukoulu/

https://www.jytls.fi/kehitysryhmat-yl-ml/

https://www.jytls.fi/harrastajat/

 

 

Saman perheen luistelijoille myönnämme -10 % alennuksen toisesta maksusta alkaen, edullisemmasta maksusta. Järjestelmä luo laskut automaattisesti, joten saadaksenne alennuksen, olettehan yhteydessä sähköpostitse.

 

Mikäli lapsi päättää että ei halua jatkaa luisteluharrastusta enää ilmaisen viikon jälkeen, maksu palautetaan teille. Muistathan itse ottaa yhteyttä sähköpostitse! Viestissä mainittuna tilinumero. 

 

Tervetuloa mukaan! :) 

 

Josefiina Lahtinen

Perusopetusryhmävastaava

josefiina.lahtinen@jytls.fi