Ilmoittautuminen kaudelle 2020–2021

Luistelukoulut, kehitysryhmät & harrastajat!

Luistelukoulujen, kehitysryhmien ja harrastajien ilmoittautuminen syyskaudelle 2020 on käynnissä.

Niin uusien ja jatkavien luistelijoiden ilmoittautuminen syksyn 2020 ryhmiin on käynnissä. Tutustu luistelukouluun verkkosivullamme ja tule mukaan iloiseen luistelijoiden porukkaan! Jos haluat varmistua sopivasta ryhmästä, ota yhteyttä toiminnanjohtajaamme

Uudet luistelijat voivat tutustua harrastukseen viikon ajan veloituksetta. Ilmoittaudu mukaan alla olevan ohjeen mukaan. Mikäli ette halua jatkaa harrastusta tutustumisviikon jälkeen, ilmoitattehan siitä kirjallisesti toiminnanjohtajalle

Kausi alkaa yhteisellä tapahtumalla syyskuussa

Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulujen ja kehitysryhmien syyskauden harjoitukset starttaavat 5.10. alkavalla viikolla. Jo syyskuun puolella aloitamme luistelun yhteisellä tapahtumalla ja tutustumisella lajiin ja sen ohjaajiin. Tästä kerromme lisätietoja pikapuoliin.

Pyydämme huomioimaan, että jäähalleilla pidettävät turnaukset ja tapahtumat vaikuttavat harjoitusvuoroihin, emmekä valitettavasti voi niihin vaikuttaa. Mikäli harjoitus joudutaan perumaan, viestimme siitä ryhmälle ja pyrimme järjestämään korvaavia harjoituksia mahdollisuuksien mukaan.

Näin ilmoittaudut luistelukouluun tai kehitysryhmään

  1. Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-ohjelman kautta (klikkaa linkkiä). 
  2. Kun olet valinnut MyClubista mieluisan ryhmän, klikkaa ”Ilmoittaudu tästä”. Luistelukoulu- ja kehitysryhmiä on tarjolla useita (ks. lisätietoja alla). Mikäli kauden alettua vaikuttaa, että lapsen taitotaso on sopivampi muuhun kuin valittuun ryhmään, olemme teihin yhteydessä ja ehdotamme luistelijan kehitystä edistävää vaihtoehtoa.
  3. Ilmoittautuminen alkaa sähköpostiosoitteen täyttämisellä. Tämän jälkeen järjestelmä kysyy muita tarvittavia tietoja. Huoltajan tiedot ovat pakolliset, täysi-ikäiset voivat täyttää huoltajaksi omat tietonsa uudelleen. JyTLS:n tietosuojaselosteen löydät MyClubista.

Tietoa JyTLS:n luistelukoulun ryhmistä

Luistelukouluissa luistelemaan opitaan leikin kautta hymyssä suin. Luistelukoulut on jaettu neljään ryhmään, joista yksi on jatkoryhmä. 

Luistelukoulu Siniset 

  • Ryhmän suositusikä on 4-vuotiaat ja nuoremmat.
  • Ryhmään voi osallistua myös muun ikäiset.

Luistelukoulu Keltaiset 

  • Ryhmän suositusikä on 5-6 -vuotiaat.
  • Ryhmään voi osallistua myös muun ikäiset.

Luistelukoulu Violetit

  • Ryhmän suositusikä on 6-vuotiaat ja vanhemmat alkeistaidot jo omaavat luistelijat.
  • Ryhmään voi osallistua myös muun ikäiset.

Luistelukoulun kausimaksu on 160 € syksyltä ja 160 € keväältä. Hinta sisältää harjoituksia syys-huhtikuussa, JyTLS:n jäsenmaksun sekä Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssin ja vakuutuksen

Tietoa JyTLS:n kehitysryhmistä

Kehitysryhmiin siirrytään luistelukouluista valmentajien suosituksella. Tavoitteena kehitysryhmissä on perusluistelutaidon kehittäminen – edelleen hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta lasten taito- ja ikätaso huomioiden.

Jäällä opetellaan monipuolisten harjoitteiden kautta mm. sirklausta, kaariluistelua, erilaisia hyppyjä ja piruetteja sekä ilmaisua. Kehitysryhmien oheisharjoitukset koostuvat tansseista, leikeistä, peleistä ja voimistelusta. Oheisharjoitusten tarkoituksena on luoda perustaa jäällä tehtäville harjoitteille sekä kehittää mm. ketteryyttä ja tasapainoa. 

Kaikilla kehitysryhmillä on yksi jumppa viikoittain toisen jääharjoituksen jälkeen. 

Kehitysryhmä Puput: Tätä ryhmää suositellaan luistelukoulusta siirtyville. 

Kehitysryhmä Siilit: Ryhmä on tarkoitettu muodostelma- tai yksinluistelusta kiinnostuneille. 

Kehitysryhmä Ketut: Ryhmä on tarkoitettu muodostelma- tai yksinluistelusta kiinnostuneille. 

Kehitysryhmän kausimaksu on 250 € syksyltä ja 250 € keväältä. Hinta sisältää harjoituksia syys-huhtikuussa sekä Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin, lehden ja vakuutuksen. Lisäksi laskutetaan kerran vuodessa seuramme jäsenmaksu, 35 €.

Tietoa harrastajaryhmä Jäätimanteista

Jäätimantit

Jäätimantit on jaettu kahteen ryhmään iän ja taitotason perusteella.

Jäätimanteilla on kaksi luistelukertaa viikossa, joista toinen on isolla jäällä ja toinen minijäällä, 180 €/kausi.

Tietoa aikuisluistelusta

Aikuisluistelussa haastamme itseämme luistelun parissa, opimme uutta ja nautimme rennosta ilmapiiristä. Mukaan voi tulla kuntoilemaan tai nauttimaan luistelun riemusta, sekä kehittämään perusluistelutaitoja. Ryhmiä löytyy vasta alkajille kuin jo pidempään luistelleille!

Alkeet sopii vasta-alkajille, eli aikuisluistelun oma luistelukouluryhmä. Jatkoa suosittelemme jo aiemmin luistelua harrastaneille perustaidot omaaville. Mixed-tunnille voivat osallistua kaikki tasosta riippumatta, suosittelemme tuntia toiseksi harjoituskerraksi viikkoon alkeiden tai jatkon lisäksi.

Aikuisluistelu, kolme eri tasoista ryhmää: alkeet, mixed ja jatko. 

Kullakin ryhmällä yksi luistelukerta viikossa. Halutessaan on mahdollista valita useampi ryhmä, johon osallistuu oman valinnan mukaan. Jatkotunti pidetään isolla jäällä ja muut minijäällä. 

Aikuisryhmä 1 krt viikossa 140€

Aikuisryhmä 2 krt viikossa 180€

 

Ilmoittautuminen kaikkiin JyTLS:n ryhmiin tapahtuu Myclub-ohjelman kautta

 

Lisätietoa ryhmistä:

https://www.jytls.fi/luistelukoulu/

https://www.jytls.fi/kehitysryhmat/

https://www.jytls.fi/harrasteluistelu/

 

Huom! Mikäli olet muuttamassa Jyväskylään ja haet paikkaa kilparyhmien valmennuksessa, otathan yhteyttä toiminnanjohtajaan: katariina.kotomaki@jytls.fi 

 

Sisaralennus saman perheen luistelijoille

Saman perheen luistelijoille myönnämme -10 % alennuksen toisesta maksusta alkaen, edullisemmasta maksusta. Järjestelmä luo laskut automaattisesti, joten saadaksenne alennuksen, olettehan toiminnanjohtajaan yhteydessä sähköpostitse.

Mikäli lapsi päättää, että ei halua jatkaa luisteluharrastusta ilmaisen kokeiluviikon jälkeen, maksu palautetaan. Muistathan itse ottaa yhteyttä sähköpostitse toiminnanjohtajaan tässä tapauksessa ja mainita viestissä tilinumero, jolle maksu palautetaan. 

 

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan!

 

Katariina Kotomäki

Toiminnanjohtaja

katariina.kotomaki@jytls.fi