Ilmoittautuminen kaudelle 2019 - 2020

Luistelukoulut, kehitysryhmät & harrastajat!

 

Luistelukoulujen, kehitysryhmien ja harrastajien ilmoittautuminen on avattu!

 

Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulut ja kehitysryhmät aloittavat toimintansa syyskuussa ja ennakkoilmoittautuminen sekä jatkavien luistelijoiden ilmoittautuminen kauden 2019-2020 ryhmiin on käynnissä! Luistelukouluja on tulevalla kaudella neljä, joista yksi on jatkoryhmä ja kehitysryhmiä kolme. 

Kunkin ryhmät harjoitusajat tiedotetaan, kun tulevan kauden jäävuorot ovat tiedossa. Ilmoittaudu mukaan nyt ja varmista paikkasi mieluisimmassa ryhmässä!

 

Harrastajien kausi alkaa syys-lokakuussa, tiedotamme kullekin ryhmälle aloitusviikon viimeistään vko 35. Jokainen ryhmä sisältää 11 harjoitusviikkoa ja kauden aloitukseen vaikuttaa mahdolliset peruutukset vakiharjoituspäivissä.

 

Uudet luistelijat voivat tutustua harrastukseen viikon ajan veloituksetta. Ilmoittaudu mukaan ohjeen mukaan. Mikäli viikon jälkeen ette halua harrastusta jatkaa, ilmoitattehan siitä kirjallisesti  josefiina.lahtinen@jytls.fi

 

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-ohjelman kautta:https://jytls.myclub.fi/flow/events/public

Valittuanne mieluisan ryhmän, klikatkaa ”Ilmoittaudu tästä”. Ilmoittautuminen alkaa täyttämällä sähköpostiosoitteen ja tämän jälkeen järjestelmä kysyy muita tietoja. Huoltajan tiedot ovat pakolliset, täysi-ikäiset voivat täyttää huoltajaksi omat tietonsa uudelleen.

 

Luistelukoulut

 

Luistelukouluissa luistelemaan opitaan leikin kautta hymyssä suin. Luistelukoulut on jaettu neljään ryhmään, joista yksi on jatkoryhmä. 

 

Luistelukoulu Siniset 

Ryhmän suositusikä on 4 vuotiaat ja nuoremmat.

Ryhmään voi osallistua myös muun ikäiset.

 

Luistelukoulu Keltaiset 

Ryhmän suositusikä on 5-6 vuotiaat.

Ryhmään voi osallistua myös muun ikäiset.

 

Luistelukoulu Vihreät

Ryhmän suositusikä on 6 vuotiaat ja vanhemmat.

Ryhmään voi osallistua myös muun ikäiset.

 

Luistelukoulu Punaiset, jatkoryhmä

Ryhmää suositellaan alkeistaidot osaaville.

 

Luistelukoulun kausimaksu on 150 € syksyltä ja 150 € keväältä. Hinta sisältää harjoituksia syys-huhtikuussa, JyTLS:n jäsenmaksun sekä Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin, lehden ja vakuutuksen

  

Kehitysryhmät

 

Kehitysryhmiin siirrytää luistelukouluista valmentajien suosituksella. Tavoitteena kehitysryhmissä on perusluistelutaidon kehittäminen – edelleen hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta lasten taito- ja ikätaso huomioiden. Jäällä opetellaan monipuolisten harjoitteiden kautta mm. sirklausta, kaariluistelua, erilaisia hyppyjä ja piruetteja sekä ilmaisua. Kehitysryhmien oheisharjoitukset koostuvat tansseista, leikeistä, peleistä ja voimistelusta. Oheisharjoitusten tarkoituksena on luoda perustaa jäällä tehtäville harjoitteille sekä kehittää mm. ketteryyttä ja tasapainoa. 

 

Kaikilla kehitysryhmillä on yksi jumppa viikoittain toisen jääharjoituksen jälkeen. 

 

Kehitysryhmä Pupu

Tätä ryhmää suositellaan luistelukoulusta siirtyville. 

 

Kehitysryhmä Siilit

Ryhmä on tarkoitettu muodostelma ja yksinluistelusta kiinnostuneille. 

 

Kehitysryhmä Ketut

Ryhmä on tarkoitettu muodostelma ja yksinluistelusta kiinnostuneille. 

 

Kehitysryhmän kausimaksu on 225 € syksyltä ja 225 € keväältä. Hinta sisältää harjoituksia syys-huhtikuussa sekä Suomen Taitoluisteluliiton lisenssin, lehden ja vakuutuksen. Lisäksi laskutetaan kerran vuodessa seuramme jäsenmaksu, 30 €.

 

Harrastajat

 

Jääjoutsenet

Ryhmän suositusikä on 2006-syntyneet ja nuoremmat, harrastajaryhmä, johon kaikkien halukkaiden on mahdollista osallistua. 

2 luistelukertaa viikossa minijäällä, 160,00 €/kausi.

Kauden kesto noin 20 harjoituskertaa syys-joulukuussa tai tammi-huhtikuussa

 

 

Jäätimantit

Ryhmän suositusikä on 2005-2001-syntyneet, harrastajaryhmä, johon kaikkien halukkaiden on mahdollista osallistua. 

2 luistelukertaa viikossa, joista toinen on isolla jäällä ja toinen minijäällä, 170,00 €/kausi.

 

 

Aikuisluistelu

 

Aikuisluistelussa haastamme itseämme luistelun parissa, opimme uutta ja nautimme rennosta ilmapiiristä. Mukaan voi tulla kuntoilemaan tai nauttimaan luistelun riemusta, sekä kehittämään perusluistelutaitoja. Ryhmiä löytyy vasta alkajille kuin jo pidempään luistelleille!

 

Alkeet sopii vasta-alkajille, eli aikuisluistelun oma luistelukouluryhmä. Jatkoa suosittelemme jo aiemmin luistelua harrastaneille perustaidot omaaville. Mixed-tunnille voivat osallistua kaikki tasosta riippumatta, suosittelemme tuntia toiseksi harjoituskerraksi viikkoon alkeiden tai jatkon lisäksi.

 

Aikuisluistelu, kolme eri tasoista ryhmää: alkeet, mixed ja jatko. 

Kullakin ryhmällä yksi luistelukerta viikossa ja halutessaan on mahdollista valita useampi ryhmä, johon osallistuu oman valinnan mukaan, jatkotunti isolla jäällä ja muut minijäällä. 

Alkeet 1 x viikossa 120€/syys- tai kevätkausi

Mixed 1 x viikossa 120€/syys- tai kevätkausi

(Alkeet + Mixed = 170€/ syys- tai kevätkausi)

Jatko 2 x viikossa 170€/syys- tai kevätkausi

Kauden kesto 11 harjoituskertaa syys-joulukuussa tai tammi-huhtikuussa. Jos harjoituksia 2 tuntia viikkossa, kauden kesto 22 harjoituskertaa.

 

Ilmoittautuminen Myclub-ohjelman kautta: https://jytls.myclub.fi/flow/events/public

 

Lisätietoa ryhmistä

https://www.jytls.fi/luistelukoulu/

https://www.jytls.fi/kehitysryhmat-yl-ml/

https://www.jytls.fi/harrastajat/

 

 

Saman perheen luistelijoille myönnämme -15 % alennuksen toisesta maksusta alkaen, edullisemmasta maksusta. Järjestelmä luo laskut automaattisesti, joten saadaksenne alennuksen, olettehan yhteydessä sähköpostitse.

 

Mikäli lapsi päättää että ei halua jatkaa luisteluharrastusta enää ilmaisen viikon jälkeen, maksu palautetaan teille. Muistathan itse ottaa yhteyttä sähköpostitse! Viestissä mainittuna tilinumero. 

 

Tervetuloa mukaan! :) 

 

Josefiina Lahtinen

Perusopetusryhmävastaava

josefiina.lahtinen@jytls.fi