Maksuttomat luistelukoulut ja syysloman kerho- ja leiripäivät

9.9.2021

Jyväskylän taitoluisteluseura tarjoaa yhteistyökumppaneidensa tuella seuran 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi syksyn 2021 luistelukoulut maksuttomasti osallistujille sekä Jyväskylässä että Jämsässä. Syyslomalla tarjotaa kerho- ja leiripäiviä lasten harrastetyhmille

Jyväskylän Taitoluisteluseura tarjoaa syksyn luistelukoulut Jyväskylässä ja Jämsässä nyt maksutta syksyn 2021 ajan 40-vuositjuhlavuoden kunniaksi! Etu koskee niin jo ilmoittautuneita kuin uusiakin luistelukoululaisia.

Syyslomalla tapahtuu!

Luistelukoululaisille, kehitysryhmille ja jäätimanteille tarjotaa kerho- ja leiripäiviä luistelun ja mukavan yhdessäolon parissa. Päivän hinta on 40-50€ ja se sisältää jääharjoitukset, jumpat ja lounaan ravintola hurrikaanissa. Ohjaajamme ovat lasten ja nuorten kanssa koko päivän ajan. Ilmoittautuminen on avoinna MyClubissa.

Uusille luistelukouluista kiinnostuneille perheille on syyslomalla 18. ja 19.10 klo 9.00-11.00 mahdollisuus tulla minijäälle perheen kanssa luistelemaan. Tapahtumassa on ohjattuja tuokioita jäällä ja vapaata luistelua. Paikalla on myös seuran ohjaajia ja toimihenkilöitä vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin ja kertomassa seuramme toiminnasta.

 

Tervetuloa!