Perusopetus- ja harrasstajaryhmien ilmoittautuminen uudelle kaudelle on avattu!

21.4.2021

Luistelukoulujen, kehitysryhmien ja harrasteryhmien ilmoittautuminen kaudelle 21-22 on avattu!

Ilmoittautuminen uudelle kaudelle on nyt avattu

Harjoitukset alkavat porrastetusti ryhmittäin syyskuussa. Ilmoittautumalla nyt, varmistat paikkasi mieleiseen ryhmääsi. Kauden startin aikataulut ja muut ajankohtaiset asiat viestitään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Myclubissa https://jytls.myclub.fi/events
Liitteenä vielä ohjeet ilmoittautumiseen myclubissa. Mikäli kirjautumistunnukset ovat hukassa tai unohtuneet, ethän perusta uutta tiliä, vaan laita viestiä katariina.kotomaki@jytls.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä on hyvä tarkistaa, että yhteystiedot ovat ajantasalla. Liitteissä ohjeet myös siihen.
 

Mitä uutta uudella kaudella on luvassa?

Ensinnäkin olemme tehneet periaatepäätöksen, että perusopetus- ja harrastajaryhmien treenit starttaavat jo syyskuussa isoilla jäillä riippumatta minijään jäädytysaikatauluista. Näin kauden aloitusta ei tarvitse odotella niin pitkään.

Kehitysryhmät starttaavat harjoittelun jo elokuun puolella. Ryhmän osalta siirrytään myös kuukausilaskutukseen, joka noudattelee seuran kilparyhmien laskutustapaa.

Osalle ryhmistä harjoittelun sisältöön on lisätty toivottuja lajioheisharjoituksia. Aikuisten puolella toteutamme toiveen isolla jäällä treenaamisesta, eli kaikki aikuisten harjoitukset järjestetään isoissa kaukaloissa! Lisäksi ilmoittautumista on yksinkertaistu siten, että aikuisille on tarjolla kaksi ryhmää, toinen treenaa kerran viikossa ja toinen kahdesti. Valmennus järjestää jokaiselle tason mukaista haastetta ja harjoitetta treeneihin. Niille kevään aikuisharrastajille, jotka saivat etäharjoitushyvityksenä lahjakortin, pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä merkkaamaan kommenttikenttään "minulla on lahjakortti".

Myös toiveesta on perustettu kilpailevat jäätimantit-ryhmä, jossa siis on mahdollista harrastajapohjalta päästä kilpailemaan yksinluistelun Taitajat-sarjassa ja harjoitella hiukan tiiviimmin.

Perusopetuksen vastaavaksi valmentajaksi on tulevalle kaudelle valittu Marika Pölkki, joka keskittyy ryhmien toiminnan organisointiin, kehittämiseen ja yhteydenpitoon. Marikan rekrytoinnilla panostamme harrastajiemme ja luistelukululaistemme saaman toiminnan laatuun ja kehitykseen. Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien ryhmiä, sisältöjä tai itselle sopivaa ryhmää, Marikaan voi olla yhteydessä marika.polkki@jytls.fi

Kunkin ryhmän harjoitusmaksut löytyvät täältä: https://jytls.myclub.fi/notifications/119612

Kevään toukojäille on vielä myös mahdollista ilmoittautua! Valitettavasti näyttää siltä, ettemme aikuisluistelijoita voi toukojäille ottaa mukaan kaupungin rajoitusten puitteissa. Heidän osaltaan perumisesta ei toki mitään kulua veloiteta. Toukojäillä on mahdollisuus kehitysryhmien ja jäätimanttien luistelijoille päästä ohjattuun jäätreeniin kerran viikossa 25.4-31.5. välisellä ajalla lauantaisin buugilla. Mukaan mahtuu vielä, joten tervetuloa mukaan!
 

Tervetuloa mukaan kanssamme uudelle luistelukaudelle!

Jyväskylän Taitoluisteluseuran puolesta,

--
Katariina Kotomäki
Toiminnanjohtaja
katariina.kotomaki@jytls.fi
0503528044