Perusopetus- ja harrastajaryhmien etätreenit

2.2.2021

Jyväskylän kaupungin suositusten perusteella harrastustoiminta on keskeytetty ja ryhmiemme toiminta toteutuu etäharjoitteluna.

Hei,

koronatilanteen takia joudumme siirtymään kaikkien ryhmien kanssa etäharjoitteluun seuraavan kahden viikon ajaksi. Noudatamme kaupungin ohjeistusta, jonka mukaan harjoittelu on keskeytetty 14.2.2021 asti. Olemme suunnitelleet jokaiselle ryhmälle etänä toteutettavaa ohjattua harjoittelua sekä omatoimisia treenejä ja hauskoja haasteita.

Jäätimantteja ja luistelukouluja on jaettu pienempiin ryhmiin harjoittelun tehostamiseksi. Liitteenä ryhmäjaot, josta oman lapsen ryhmä löytyy.
 

Etäharjoitusten aikataulu ja liittymislinkit
Ohjattujen etäharjoitusten aikataulu löytyy alla olevasta linkistä. Etäharjoittelu toteutetaan Google Meet -alustalla. Etäharjoituksiin pääset osallistumaan napauttamalla aikataulusta löytyvää “Linkki harjoitukseen” -linkkiä.

Aikataulu
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1L2VfWZ471dzxd0opKYTUNkbDAE_92CYv67lt--T_rLA/edit?usp=sharing

Harjoitusten kestosta ja ajankohdasta otamme ehdotuksia ja pyyntöjä vastaan. Emme ole jäävuorojen varassa aikataulun suhteen, joten liikkumavaraa löytyy. Päivitämme ensi viikon aikataulua loppuviikosta
 

Näin liityt Google Meet -palaveriin
- Google Meet -palaveria varten laitteelle ei tarvitse asentaa mitään, vaan sovellus toimii selaimen kautta.
- Paina harjoitusaikatulussa kyseisen harjoituksen kohdalla olevaa "linkki harjoitukseen" tekstiä. Linkki ohjaa sinut Google Meet -palveluun. Palvelu toimii sekä tietokoneella, tabletilla, että puhelimella.
- Seuraavassa vaiheessa voit valita ovatko kamera ja mikrofoni päällä. Toivomme ainakin kuvayhteyttä, jotta voimme antaa ohjeita ja palautetta paremmin. Valinnan jälkeen paina liity-painiketta.
- Jos kuva tai ääni ei toimi kannattaa tarkistaa laitteen asetuksista että sovelluksella on lupa käyttää kameraa ja mikrofonia.
- Linkkiä kannattaa käyttää vasta vähän ennen palaverin alkua, koska linkkiä saatetaan joutua päivittämään.
 

Varaa harjoitusta varten mahdollisimman paljon tilaa ympärille – ainakin muutama askel olisi hyvä mahtua ottaa joka suuntaan. Pehmeäksi alustaksi kelpaa jumppamaton lisäksi tavallinen matto.
 

Omatoiminen harjoittelu ja haasteet
- Ohjattujen harjoitusten lisäksi jokainen saa käyttöönsä omatoimista harjoittelua tukevia haasteita.
- Haasteet koostuvat erilaisista tehtävistä, kuten luistelusta, jumpasta, tanssista ja venyttelystä ikätaso huomioiden.
- Haasteet ja niiden ohjeet löytyvät jokaisen ryhmän omasta yhteisestä Google Drive -kansiosta, johon jaamme linkin myöhemmin tällä viikolla.
- Me valmentajat seuraamme haasteiden toteuttamista ja annamme palautetta palautetuista suoritteista.
- Omat suoritteet kirjataan ja palautetaan jokaisen luistelijan henkilökohtaiseen Google Drive -kansioon (kansio näkyy vain luistelijalle sekä valmentajille)
- Linkki henkilökohtaiseen kansioon tulee myös myöhemmin tällä viikolla
- Lisätietoa haasteista siis myöhemmin tällä viikolla :)

Jos ilmenee kysyttävää, olkaa rohkeasti yhteydessä. Nähdään etätreeneissä! :)

--
Ystävällisin terveisin
PO-ryhmät/Venla Rantalainen