Harjoitusaikataulut ja harjoituspaikat


Huomaathan, että toiminta jäähalleilla on hyvin altis muutoksille. Turnaukseet ja tapahtumat halleilla vaikuttavat vuoroihin väistämättä. Näihin emme seurana voi vaikuttaa. Pyrimme kuitenkin järjestämään korvaavia vuoroja mahdollisuuksien mukaan.

Harjoituspaikat

 

Huomaattehan, että kaikissa liikuntatiloissa ja pukukopeissa vanhempien tulee käyttää kasvomaskia koko tiloissa oleilun ajan. Harjoituksia mahdollisesti seuraamaan jäävät vanhemmat noudattavat turvavälejä ja min. noin metrin etäisyydeellä kaukaloiden laidoista.

 

Minijää

Minijää on Lähi-Tapiola areenan (Rautpohjankatu 10) Rautpohjanakadun puoleisesta päädystä löytyvä kaukalo. Lähi-Tapiola areenan pääovista A-puolelta kuljettaessa sisäänkäynti löytyy käytävän päästä oikealta vahtimestarin kopin takaa.

Valmentajat noutavat minijäälle tulevat ryhmät kilpahallin puolelta B-käytävältä. Luistimet siis vaihdetaan kilpahallin puolella turvavälejä ja väljyyttä noudattaen ja siirrytään jonoon B-puolelta minijäälle johtavan oven eteen. Valmentajat saattavat ryhmän harjoituksen jälkeen takaisin samaan paikkaan.

 

Kilpajäähalli

Kilpajäähalli, eli Lähi-Tapiola areena on harjoituspaikkana hallin suuri kaukalo. Osoite on Rautpohjankatu 10. Kilpajäähallille saapuminen on hallin molemmin puolin, mutta varmimmin ovet ovat auki A-puolella (parkkipaikan puoli). Pukukopit löytyvät ns. pelaajapäädystä, joka on A-puolelta parkkipaikalta katsottuna hallin vasemmassa päädyssä. Luistimet voi vaihtaa myös katsomossa tai jään laidalla turvavälejä noudattaen.

 

Peilisali

Peilisali sijaitsee Lähi-Tapiola areenalla minijään vieressä hallin B-puolella. Sisäänkäynti B-puolelta Rautpohjankadun puoleisesta päädystä, portaat ylös.

Valmentajat noutavat Peilisalissa harjoittelevan ryhmän kilpahallin B-puolen käytävältä ja saattavat ryhmän takaisin samaan paikkaan harjoituksen päätyttyä. Peilisalin aulatilat ovat melko ahtaat, joten toivomme vanhempien odottavan harjoituksen päättymistä kilpahallin puolella tungoksen välttämiseksi.

 

Harjoitusjäähalli (HH)

Harjoitusjäähalli sijaitsee Hipposhallin yhteydessä Rautpohjankatu 6. Harjoitusaikatauluissa harjoitushallin perään merkitty kaukalo merkitsee kaukaloa, joka on käytössä ko. harjoitusvuorolla. Harjoitusjäähalliin kuljetaan portaat alas saakka. Aulasta löytyy näyttö, josta näkyy vuoroilla käytössä olevat pukukopit.

Pukukoppeja on kullekin vuorolle merkittynä 2 kpl. Isommat ryhmät jakaantuvat kahteen koppiin siten, että jokaisen luistelijan oikealle puolelle penkille mahtuu kassi turvaväliä markkeeraamaan.

 

Buugi

Buugin jäähalli sijaitsee Killerillä (Sykeraitti 7). Jäähallin pukukoppikäytävään pääsee heti ensimmäisestä ulko-ovesta. Käytävän seinällä on näyttö, josta näkee kullekin vuorolle osoitetut pukukopit. Harjoitusaikataulussa Buugin perään merkitty numero viittaa käytössä olevaan kaukaloon.

Pukukoppeja on kullekin vuorolle merkittynä 2 kpl. Isommat ryhmät jakaantuvat kahteen koppiin siten, että jokaisen luistelijan oikealle puolelle penkille mahtuu kassi turvaväliä markkeeraamaan.

 

Lähi-Tapiola areenalla neuvoa voi kysyä vahtimestarilta, jonka löytää A-käytävän päädystä. Harjoitusjäähallissa vahtimestarin löytää kaukaloiden takaa keskeltä. Buugilla on pääsisäänkäynnin luona kahvio, josta löytää henkilökunnan.

 

Palokan Tekojäärata

Palokan tekojäärata sijaitsee Palokan liikuntapuistossa (Rovastintie 6, 40270 Palokka). Tekojää on koneellisesti huollettu tekojää, jossa järjestetään seuramme harjoituksia sellaisessa tapauksessa, ettei jäähallivuoro tule kyseeseen. Varaathan säänmukaisen varustuksen, jossa on silti helppo liikkua. Pukukopeissa ja jään laidalla noudatetaan turvavälejä.

 

Viitaniemen Tekojäärata

Viitaniemen tekojäärata sijaitseee Viitaniemen liikuntapuistossa (Kisakatu 18, 40720 Jyväskylä). Tekojää on koneellisesti huollettu tekojää, jossa järjestetään seuramme harjoituksia sellaisessa tapauksessa, ettei hallivuoro tule kyseeseen. Varaathan sään mukaisen varustuksen, jossa on silti helppo liikkua. Pukukopeissa ja jään laidalla noudatetaan turvavälejä.