Harrasteluistelu

JyTLS:n harrasteluistelu
Luistimet jalkaan ja jäälle uutta oppimaan!

Tervetuloa mukaan JyTLS:n harrasteluistelun ryhmiin!

Huomio: Perusopetus- ja harrastajaryhmien harjoitusaikataulu löytyy täältä (klikkaa linkkiä). Aikataulut lähetetään lmoittautuneille myös sähköpostitse.

JyTLS:ssa voit nauttia luistelusta ja kehittyä luistelijana myös silloin, kun tavoitteesi ei ole kilpailuissa. Harrasteluistelun ryhmissä harjoitellaan iloisella mielellä omien tavoitteiden ja taitotason mukaan. 

Jäätimantit-ryhmissä luistelee lapsia ja nuoria, aikuisluistelussa tarjoamme niin alkeis- kuin jatkoryhmiä. Mikäli sinulla on yksinluistelutaustaa, tutustu Yksinluistelu-valikosta löytyviin Taitajat-ryhmiin. Niissä on tarjolla niin kilpailevien kuin ei-kilpailevien harrastajien vaihtoehdot. 

Tutustu harrasteluistelun vaihtoehtoihin

Harjoittele, edisty, innostu!

Harrasteryhmät harjoittelevat minijäällä LähiTapiola-areenan päädyssä ja erikseen mainitut ryhmät kerran viikossa isolla jäällä. Näiden ryhmien toiminta alkaa lokakuun alussa ja päättyy huhtikuussa kevätnäytökseen.

Myös harrastajaluistelijoiden on mahdollista edetä taitojensa mukaan seurassa. Yksinluistelun osalta Taitajat-ryhmässä on mahdollista harjoitella tavoitteellisemmin omaksi ilokseen tai vaikka kilpailla aluesarjoissa.

Aikuisluistelijoiden on mahdollista edetä muodostelmaluistelun Fresh Diamonds -aikuisjoukkueeseen.