Harrasteluistelu

JyTLS:n harrasteluistelu
Luistimet jalkaan ja jäälle uutta oppimaan!

Tervetuloa mukaan JyTLS:n harrasteluistelun ryhmiin!

Huomio: Ilmoittautuminen syksylle 2021 on nyt avattu!

JyTLS:ssa voit nauttia luistelusta ja kehittyä luistelijana myös silloin, kun tavoitteesi ei ole kilpailuissa. Harrasteluistelun ryhmissä harjoitellaan iloisella mielellä omien tavoitteiden ja taitotason mukaan. 

Jäätimantit-ryhmissä luistelee lapsia ja nuoria, aikuisluistelussa on mahdollisuus harjoitella 1 tai 2 kertaa viikossa tasosta riippumatta. Mikäli sinulla on yksinluistelutaustaa, tutustu Yksinluistelu-valikosta löytyviin Taitajat-ryhmiin. Niissä on tarjolla niin kilpailevien kuin ei-kilpailevien harrastajien vaihtoehdot. Uutena ryhmänä on tarjolla Kilpailevien Jäätimanttien ryhmä, jossa on mahdollisuus lähteä kilpailemaan harrastetasolla.

Tutustu harrasteluistelun vaihtoehtoihin

Harjoittele, edisty, innostu!

Harrasteryhmät harjoittelevat minijäällä LähiTapiola-areenan päädyssä ja erikseen mainitut ryhmät kerran viikossa isolla jäällä. Näiden ryhmien toiminta alkaa syyskuun alussa ja päättyy huhtikuussa kevätnäytökseen.

Myös harrastajaluistelijoiden on mahdollista edetä taitojensa mukaan seurassa. Yksinluistelun osalta Taitajat- ja Kilpailevat Jäätimantit-ryhmissä on mahdollista harjoitella tavoitteellisemmin omaksi ilokseen tai vaikka kilpailla Taitajat-  tai Aluesarjoissa.

Aikuisluistelijoiden on mahdollista edetä muodostelmaluistelun Fresh Diamonds -aikuisjoukkueeseen.