Harrasteluistelu

JyTLS:n harrasteluistelu
Luistimet jalkaan ja jäälle uutta oppimaan!

Tervetuloa mukaan JyTLS:n harrasteluistelun ryhmiin!

Huomio: Ilmoittautuminen keväälle 2022 on nyt avattu!

JyTLS:ssa voit nauttia luistelusta ja kehittyä luistelijana myös silloin, kun tavoitteesi ei ole kilpailuissa. Harrasteluistelun ryhmissä harjoitellaan iloisella mielellä omien tavoitteiden ja taitotason mukaan. 

Jäätimantit-ryhmissä luistelee lapsia ja nuoria, aikuisluistelussa on mahdollisuus harjoitella 1 tai 2 kertaa viikossa tasosta riippumatta. Mikäli sinulla on yksinluistelutaustaa, tutustu Yksinluistelu-valikosta löytyviin Taitajat-ryhmiin. Niissä on tarjolla niin kilpailevien kuin ei-kilpailevien harrastajien vaihtoehdot. Uutena ryhmänä on tarjolla Kilpailevien Jäätimanttien ryhmä, jossa on mahdollisuus lähteä kilpailemaan harrastetasolla.

Harjoittele, edisty, innostu!

Harrasteryhmät harjoittelevat minijäällä LähiTapiola-areenan päädyssä ja erikseen mainitut ryhmät kerran viikossa isolla jäällä. Näiden ryhmien toiminta alkaa syyskuun alussa ja päättyy huhtikuussa kevätnäytökseen.

Myös harrastajaluistelijoiden on mahdollista edetä taitojensa mukaan seurassa. Yksinluistelun osalta Taitajat- ja Kilpailevat Jäätimantit-ryhmissä on mahdollista harjoitella tavoitteellisemmin omaksi ilokseen tai vaikka kilpailla Taitajat-  tai Aluesarjoissa.

Aikuisluistelijoiden on mahdollista edetä muodostelmaluistelun Fresh Diamonds -aikuisjoukkueeseen.

 

Jäätimantit: uusia taitoja & liikuntaa jäällä

Jäätimanttien kahdessa lapsille ja nuorille suunnatussa ryhmässä opetellaan taitoluistelutaitoja ja nautitaan jäällä liikkumisesta. Jäätimantit on hyvä vaihtoehto esimerkiksi kehitysryhmän jälkeen, mikäli et haaveile kilpailuista.

 

Jäätimantit on jaettu kahteen harjoitusryhmään iän ja taitotason mukaan. Ryhmillä on kullakin 2 jääharjoitusta ja 1 kuivaharjoitus viikossa. Ryhmän kausimaksu kaudella 2021-2022 on 225,00 €/kausi. (syyskausi: elo-joulukuu, kevätkausi: tammi-huhtikuu)

Lisäksi laskutetaan seuran vuotuinen jäsenmaksu 35€. Jokaisen luistelijan tulee hankkia Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi ja vakuutus, joista lisätietoa ja osto-ohjeet löydät täältä

 

 

JyTLS-aikuisluistelu: Aloita uusi harrastus jäällä! 

Aikuisluistelussa haastamme itseämme luistelun parissa, opimme uutta ja nautimme rennosta ilmapiiristä. Mukaan voi tulla kuntoilemaan tai nauttimaan luistelun riemusta, sekä kehittämään perusluistelutaitoja. Sopivia haasteita löytyy vasta alkajille kuin jo pidempään luistelleille! Harjoitukset suunnitellaan aina siten että jokaiselle löytyy sopivan tasoisia harjoitteita.

Mikäli omaat pidempää taustaa taitoluistelussa, otathan yhteyttä, jotta löydämme juuri sinulle sopivan ryhmän jatkaa harrastusta!

Aikuisluisteluryhmien harjoitusmaksuja voi maksaa Smartumilla tai ePassilla.

 

Aikuisluistelussa on mahdollista harjoitella 1-2 kertaa viikossa.

1 harjoitus viikossa 180€/kausi

2 harjoitusta viikossa 270€/kausi

Syyskausi alkaa syyskuun alusta ja jatkuu jouluun saakka. Kevätkausi alkaa tammikuussa ja jatkuu huhtikuun lopulle.

Lisäksi laskutetaan seuran vuotuinen jäsenmaksu 35€. Jokaisen luistelijan tulee hankkia Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi ja vakuutus, joista lisätietoa ja osto-ohjeet löydät täältä

 

Ilmoittautuminen ryhmiin Myclub-ohjelman kautta on nyt avattu:

 https://jytls.myclub.fi/flow/events/public

 

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet luistelijat!

 

 

Yhteydenotot:

Marika Pölkki

marika.polkki@jytls.fi

+358503220069 (soittoaika ma-pe 12-14)