Tervetuloa luistelemaan!


Jyväskylän Taitoluisteluseura opettaa luistelun perustaidot lapsista aikuisiin. Luisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä vaan ja täysin ilman pohjataitoja.

Olemme Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurana sitoutunut turvalliseen, kehittävään ja luistelijoiden hyvinvointia tukevaan toimintaan.

Ilmoittautuminen harrasteluisteluun tapahtuu MyClubin kautta. Ryhmäkohtaisilta sivuilta pääset ilmoittautumaan ja luet tarkemmat lisätiedot.

Luistelukoulu: Luistelutaitoa leikkimällä

Luistelukoulu on tarkoitettu noin 3–8-vuotiaille lapsille. Luistelukoulussa opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti luistelemaan. Tutustu luistelukouluun ja ilmoita lapsesi mukaan oppimaan luistelutaito


LUISTELUKOULU »

Kehitysryhmä syventää luistelukoulun taitoja

Kehitysryhmät ovat luistelukoulun jatkoryhmiä. Kehitysryhmän harjoittelussa lasten luistelun perustaitoja syvennetään ja opitaan uusia asioita taitoluistelun maailmasta. Tutustu luistelukoulun seuraavaan vaiheeseen ja ilmoita lapsesi mukaan syventämään luistelutaitoja!


KEHITYSRYHMÄT »

Harrasteluistelun ryhmät - lapsille, nuorille ja aikuisille

Voit nauttia luistelusta ja kehittyä luistelijana myös silloin, kun tavoitteesi ei ole kilpailuissa tai haluat kilpailla harrastusmielessä. Harrasteluistelun ryhmissä harjoitellaan iloisella mielellä omien tavoitteiden ja taitotason mukaan. Tutustu harrasteryhmiin ja tule mukaan harjoittelemaan ja innostumaan!


JÄÄTIMANTIT - LASTEN JA NUORTEN HARRASTELUISTELU »

JYTLS-AIKUISLUISTELU »
Image
Image
Image