KEHITYSryhmät

Kehitysryhmä syventää luistelukoulun taitoja

 

JyTLS:n kehitysryhmät ovat luistelukoulun jatkoryhmiä. Niissä lasten luistelun perustaitoja syvennetään ja opitaan uusia asioita taitoluistelun maailmasta. 

Kehitysryhmät ovat suunnatut 5-8-vuotiaille tytöille ja pojille. Kehitysryhmien luistelijat ovat yleensä edellisen kauden luistelukoulusta siirtyneitä ja ovat hieman edenneet luistelutaitojen harjoittelussa. Jos luistelukoulua vastaavat perustaidot ovat jo hallinnassa, niin otathan yhteyttä perusopetusryhmien vastuuvalmentajaan, niin etsitään lapselle sopiva ryhmä jatkaa harrastusta. 

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta, ilmoittautumislinkit alla. Klikkaamalla ryhmän nimeä näet tarkemmat lisätiedot.

Jäälle kahdesti viikossa tutussa ryhmässä

Kehitysryhmän luistelijat harjoittelevat kahdesti viikossa jäällä ja kerran oheisharjoituksissa. Tavoitteena kehitysryhmissä on perusluistelutaidon kehittäminen, hyvin leikinomaisten harjoitteiden kautta lasten taito- ja ikätaso huomioiden.

Ryhmässä harjoitellaan mm. perusluistelutaitoja, eteen- ja taaksepäin luistelua, sirklausta, sisä- ja ulkokaaren erottamista, sekä liukuja. Kehitysryhmien oheisharjoitukset koostuvat leikeistä ja peleistä. Oheisharjoitusten tarkoituksena on luoda perustaa jäällä tehtäville harjoitteille sekä kehittää mm. ketteryyttä ja tasapainoa. 

Harjoittelu alkaa elokuun puolen välin paikkeilla ja kestää syksyllä seuran joulunäytökseen saakka. Keväällä harjoittelu jatkuu tammikuu alussa ja kestää seuran kevätnäytökseen saakka. Koululaisten syys- ja hiihtolomaviikoilla on taukoa harjoittelusta.

Yhteydenotot:
Emma Sihvonen
emma.sihvonen@jytls.fi
+358 50 322 0069 (soittoaika ma-to 12-14)


Viikkoaikataulut

Ilmoittautuminen

Klikkaamalla ryhmän nimeä, näet lisätietoja

Kehitysryhmät

Puput, noin 4-6-vuotiaille luistelukoulusta siirtyville. 

Siilit, noin 5-7-vuotiaille muodostelma- ja yksinluistelusta kiinnostuneille. 

Ketut, noin 7-8-vuotiaille muodostelma- ja yksinluistelusta kiinnostuneille. 

Kehitysryhmiin ilmoittaudutaan valmentajan suosituksesta vuoden vaihteessa ja keväisin. Huomioithan, että ikäsuositukset ovat suuntaa-antavia.

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta, ilmoittautumislinkit yllä. Klikkaamalla ryhmän nimeä näet tarkemmat lisätiedot.

Harjoitusvuorot lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse

Huomaathan, että toiminta jäähalleilla on hyvin altis muutoksille. Turnaukset ja tapahtumat halleilla vaikuttavat vuoroihin väistämättä. Näihin emme seurana voi vaikuttaa. Pyrimme kuitenkin järjestämään korvaavia vuoroja mahdollisuuksien mukaan.

Image
Image