Jäätimantit-harrasteluistelu


Jäätimantit: uusia taitoja & liikuntaa jäällä

Jäätimanttien lapsille ja nuorille suunnatuissa ryhmissä opetellaan taitoluistelutaitoja ja nautitaan jäällä liikkumisesta. Jäätimantit on hyvä vaihtoehto esimerkiksi kehitysryhmän jälkeen, mikäli et haaveile kilpailuista tai haluat harrastaa taitoluistelua muiden lajien rinnalla.

Jäätimantit on jaettu kahteen harjoitusryhmään iän ja taitotason mukaan. Molemmilla ryhmillä on kaksi jääharjoitusta ja yksi oheisharjoitus viikossa.

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta, ilmoittautumislinkit alla. Klikkaamalla ryhmän nimeä näet tarkemmat lisätiedot.

Jäätimantteihin ilmoittaudutaan erikseen syys- ja kevätkaudelle. Syyskausi kestää seuran joulunäytökseen (noin joulukuun puoliväli) saakka ja kevätkausi seuran kevätnäytökseen (noin huhtikuun puoliväli) saakka. Koululaisten syys- ja hiihtolomaviikoilla on tauko harjoittelusta.

Kausimaksun lisäksi maksetaan seuran vuotuinen jäsenmaksu. Jokaisen luistelijan tulee hankkia Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi ja vakuutus, joista lisätietoa ja osto-ohjeet löydät täältä

Yhteydenotot:
Emma Sihvonen
emma.sihvonen@jytls.fi
+358 50 322 0069 (soittoaika ma-to 12-14)


Viikkoaikataulut

Ilmoittautuminen

Klikkaamalla ryhmän nimeä, näet lisätietoja
Image
Image