Aikuisluistelu


JyTLS-aikuisluistelu: Aloita uusi harrastus jäällä! 
 

Aikuisluistelussa haastamme itseämme luistelun parissa, opimme uutta ja nautimme rennosta ilmapiiristä. Mukaan voi tulla kuntoilemaan tai nauttimaan luistelun riemusta sekä kehittämään perusluistelutaitoja. Sopivia haasteita on tarjolla vasta-alkajille kuin jo pidempään luistelleille! Harjoitukset suunnitellaan aina siten, että jokaiselle löytyy sopivan tasoisia harjoitteita.

Mikäli omaat pidempää taustaa taitoluistelussa, otathan yhteyttä peruopetuksen vastuuvalmentajaan, jotta löydämme juuri sinulle sopivan ryhmän jatkaa harrastusta!

Aikuisluisteluryhmien harjoitusmaksujen maksaminen onnistuu myös seuraavilla liikuntaeduilla: Edenred, Epassi sekä Smartum.

Liikuntaedulla maksaessasi, lähetäthän kopion maksukuitista toimistolle toimisto@jytls.fi.

Ilmoittautuminen harrasteluisteluun tapahtuu MyClubin kautta. Ilmoittautumislinkit alla, ryhmälinkkiä klikkaamalla näet lisätietoja.

Aikuisluistelussa harjoituksia on kerran viikossa.Ryhmässä harjoitellaan myös muodostelmaluistelun alkeita.

Syyskausi alkaa syyskuun alusta ja jatkuu seuran joulunäytökseen saakka (noin joulukuun puoliväli). Kevätkausi alkaa tammikuussa ja jatkuu huhtikuun loppuun asti. Koululaisten syys- ja hiihtolomaviikoilla on tauko harjoittelusta.

Kausimaksun lisäksi luistelija maksaa seuran vuotuisen jäsenmaksun. Jokaisen luistelijan tulee hankkia Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi ja vakuutus, joista lisätietoa ja osto-ohjeet löydät täältä

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet luistelijat!

Yhteydenotot:
Emma Sihvonen
emma.sihvonen@jytls.fi
+358 50 322 0069 (soittoaika ma-to 12-14)


Viikkoaikataulut

Ilmoittautuminen

Klikkaamalla ryhmän nimeä, näet lisätietoja
Image