Huhtikuussa esittelyssä Helmi ja Sanna!

3.5.2018

Helmi jääharjoituksissa
Helmi jääharjoituksissa
Sanna Onkapannun toimistolla
Sanna Onkapannun toimistolla

Kuukauden luistelija: Helmi Myyry

 

Helmi Myyry, 9v, luistelen muodostelmaluistelun kehitysryhmässä ja siirryn MiniDiamondsiin.

Parasta luistelussa on kaverit, ja kivat valmentajat.

Lempiliikkeni jäällä on piruetti.

Aloitin luistelun muodostelmaluistelun kehitysryhmässä syyskuussa, ja se vaan tuntui heti omalta harrastukselta.

On kiva luistella.

 

Kuukauden seuratoimija: Sanna 

 

Moi!

Olen Sanna ja toimin seurassamme toiminnanjohtajana. Luistelutöiden lisäksi käyn valmentamassa voimistelijoita useamman kerran viikossa. Vapaa-ajalla harrastan juoksemista. Muita lempiaktiviteettejani ovat sisustaminen, sekä ajanvietto ystävien ja läheisten kanssa. Lisäksi minut voi nähdä eri urheilulajien tapahtumissa, joista tärkeimpänä jalkapallo. 

 Minun silmiini luistelussa parasta on lajin näyttävyys ja nähdä luistelijoiden harrastuksestaan saama ilo. Mielestäni yksinluistelussa hienointa on korkeat hypyt, vauhdikkaat piruetit ja notkeat liu´ut. Muodostelmaluistelussa näyttävintä on kun koko joukkue suorittaa identtisesti yhtäaikaa musiikin tahtiin. Itse en ole ikinä harrastanut luistelua vaan käynyt omaksi iloksi luistelemassa ulkojäillä. Taitoluistelua olen aina tykännyt seurata ja kilpailuja onkin tullut katsottua televisiosta aina kun mahdollista. Lähemmin taitoluistelun pariin minut toi työni. 

Toivon, että seuramme voi tarjota laadukasta harraste ja kilpaurheilutoimintaa yhä useammalle luistelijalle ja haluan olla mukana kehittämässä seuraamme kohti menestyksekkäitä vuosia. Toivon, että voin jatkaa nykyisessä työssäni vielä pitkään. Luistelu antaa minulle hienoja uusia kokemuksia, mahtavia työkavereita ja saan olla osana upeaa seuraa.

Tervetuloa tapaamaan minua Onkapannun toimistollemme ja nähdään yhteisissä tapahtumissamme, satunnaisesti myös harjoituksissa jään laidalla!

Sanna :)

 

 

 

 

 

 

 

Katso aiemmat esittelyt tästä.