Jyväskylän Taitoluisteluseuran syksyn luistelukoulut maksuttomia!

9.9.2021


Seuran 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Jyväskylän Taitoluisteluseura tarjoaa yhteistyökumppaneidensa tuella syksyn 2021 luistelukoulut maksutta luistelijoille Jyväskylässä ja Jämsässä.

Jyväskylän Taitoluisteluseuran tukijat ovat mahdollistaneet syksyn 2021 luistelukoulujen muuttamisen osallistujilleen maksuttomiksi niin Jyväskylän kuin Jämsänkin luistelukoulujen osalta (normaalihinta 170€). 

Luistelukouluryhmiin otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä yhteensä 60 luistelijaa (15 luistelijaa/ryhmä) Jyväskylässä ja 15 luistelijaa Jämsässä.

Tietoa luistelukoulusta löytyy TÄÄLTÄ

Huomaattehan myös syysloman maksuttomat luistelukoulujen tutustumispäivät Lähi-Tapiola areenan minijäällä 18. ja 19.10 klo 9.00-11.00. Luistelukoulupäivään voi osallistua vapaasti oman perheen kanssa. Tapahtuma sisältää lyhyitä ohjattuja tuokioita ja vapaata luistelua sekä tietoa taitoluisteluharrastuksesta.

 

Nyt taitoluisteluharrastuksen aloittaminen on todella helppoa. Kiitämme kaikkia jo mukaan ilmoittautuneita! Me toivotamme niin luistelijoille, kuin perheillekin mukavia hetkiä hienon harrastuksen parissa.

 

Terveisin

Katariina Kotomäki ja Marika Pölkki