Hae mukaan JyTLS:n muodostelmaluistelujoukkueeseen

8.3.2021

Kuva: Tero Takalo-Eskola
Kuva: Tero Takalo-Eskola

Tulevan kauden muodostelmaluistelujoukkueet muodostetaan nyt. Haku JyTLS:n muodostelmaluistelujoukkueisiin seuran ulkopuolisille luistelijoille on käynnissä. Hae mukaan hyvään seuraan!

Uuden kauden suunnittelu on jo JyTLS:n valmennustiimeissä käynnissä, mukaan lukien joukkueiden kokoonpanojen suunnittelun. Haemme myös uusia luistelijoita eri sarjoissa luisteleviin JyTLS:n muodostelmaluistelujoukkueisiin tulevalle kaudelle. 

Tänä keväänä joukkueisiin haetaan videoiden välityksellä. Suomen Taitoluisteluliiton ohjeiden mukaisesti seuran ulkopuolisille luistelijoille ei tässä tilanteessa järjestetä testi- tai koejäitä. 

Mikäli olet kiinnostunut luistelusta seuramme timattisissa joukkueessa, toimi nyt! JyTLS:ssa luistelet hyvässä seurassa ja laadukkaassa valmennuksessa. Haluamme kehittyä ja saavuttaa tavoitteemme, ja teemme sen eteen töitä. Toimintaamme kuvastaa luistelun ilo. Pidämme huolta toinen toisistamme. 
 

Tutustu JyTLS-joukkueisiin, hae mukaan!

Tutustu alla olevista linkeistä joukkueisiimme ja muodostelmakouluumme. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä muodostelmaluistelun uuteen päävalmentajaamme Sara Tuhkaseen (tuhkanensara@gmail.com) tai muodostelmaluistelun vastuuvalmentajaan Sanni Levyyn (sanni.levy@jytls.fi). Heiltä saat tarkemmat ohjeet joukkueisiin hakemisesta.

 

JyTLS muodostelmaluistelujoukkueet kaudella 2021–2022 ovat


Olli Schemeikka, JyTLS puheenjohtaja

040 740 6750