Muodostelmaluistelun lajilinjan päävalmentaja aloittaa työnsä JyTLS:ssa maaliskuussa

6.3.2021


Jyväskylän Taitoluisteluseuran muodostelmaluistelun lajilinjan uusi päävalmentaja on Sara Tuhkanen. Hän aloittaa tehtävässään 15.3.2021.

Seuramme muodostelmaluistelun uudeksi päävalmentajaksi on valittu Sara Tuhkanen. Hän siirtyy JyTLS:iin Joensuun Katajasta, jossa hän on toiminut muodostelmaluistelun päävalmentajana vuodesta 2017 alkaen. Ennen päävalmentajuutta Sara toimi vastuuvalmentajana Joensuun Katajan eri muodostelmaluistelujoukkueissa usean vuoden ajan.

Sara on kotoisin Kuopiosta, jossa hän luisteli oman luistelu-uransa aina SM-junioreihin saakka. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri (luokanopettaja, erityisluokanopettaja). Tämän lisäksi uusi päävalmentajamme on suorittanut Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon sekä Suomen Taitoluisteluliiton II-tason valmentajatutkinnon.

Sara aloittaa muodostelmaluistelun päävalmentajana seurassamme 15.3.2021. JyTLS toivottaa Saran lämpimästi tervetulleeksi timanttiseen joukkoon.

”Innolla odotan uusia kuvioita Jyväskylässä. Minulla on erittäin hyvä ensivaikutelma joukkueista ja koko seurayhteisöstä. On mahtavaa päästä mukaan timanttitiimiin ja kehittämään toimintaa eteenpäin”, Sara toteaa. 

Tervetuloa, Sara!

 

Lisätietoja:
Olli Schemeikka, JyTLS:n puheenjohtaja, 040 740 6750