Suomen Taitoluisteluliiton jäsenille etuosto-oikeus ajalla 16.–21.2.2021!

16.2.2021

Suomalaista historiaa koetaan tammikuussa 2022 kun suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput nähdään ainutlaatuisessa suurtuotannossa upouudella Uros Live -areenalla Tampereella.

H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-tarina kokee ensi-iltansa 1.1.2022. Jäällä nähdään maamme kansainvälisesti nimekkäimpiä taitoluistelijoita sekä tunnetut jääkiekkotähdet. Elämys on täynnä sykähdyttäviä hetkiä ja jännitystä, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen yhdistelmä sekä visuaalinen ilotulitus on ainutlaatuinen tapahtuma.

Lumikuningattaren roolissa nähdään taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi. Tuotannossa esiintyy Suomen kaikkien aikojen menestynein yksinluistelija, EM- ja MM-mitalisti Laura Lepistö. Mukana ovat jäätanssin Euroopan mestarit ja moninkertaiset MM- ja EM-mitalistit Susanna Rahkamo ja Petri Kokko sekä olympiaedustaja ja lisäksi moninkertainen suomenmestari Mila Kajas. Jäälle luistelee myös maamme kansainvälisesti menestynein muodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnity.

Maamme tunnetuimmista jääkiekkoilijoista ovat mukana pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, Tappara-ikoni Pekka Saravo ja Suomen menestynein naisjääkiekkoilija Jenni Hiirikoski. Jäällä nähdään myös MM-kultajoukkueen ja Jokerien KHL-joukkueen kapteeni Marko Anttila.

Suurtuotannon käsikirjoittaja ja konseptoija on kanadalainen Melissa A. Thompson, joka tunnetaan mm. Cirque du Soleilin tuotantojen konsepteista. Lumikuningattareen musiikin on säveltänyt Suomen kansainvälisesti menestynein ooppera-, elokuva- ja balettisäveltäjä Tuomas Kantelinen. Show’n visualistina ja valosuunnittelijana toimii maailman suurimpien areenoiden ja tuotantojen visualisti ja kansainvälistä mainetta Cirque de Soleilin tuotannoissakin niittänyt Mikki Kunttu. Ohjauksesta vastaa merkittävistä musikaali- ja areenatuotannoista sekä menestyneistä jääkoreografioista tunnettu Reija Wäre, pukusuunnittelusta Suomen kansainvälisesti tunnustetuin pukusuunnittelija Erika Turunen ja joukkokohtausten jääkoreografiasta mm. Marigold IceUnitynkin valmennuksesta tuttu Anu ”Jääskis” Oksanen.

Tapahtuman tuottaa Tampere-talo. Suomen Taitoluisteluliitto on mukana tapahtuman institutionaalisena kumppanina.

Suomen Taitoluisteluliiton seurojen jäsenillä on mahdollisuus ostaa liput ennakkoon ennen julkisen lipunmyynnin alkua. Jäsenten etuosto-oikeus on käynnissä ti 16.2. klo 12 – su 21.2. klo 23. Varmista paikkasi nopeasti, sillä lippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä, ja lippukiintiö parhailta paikoilta on rajallinen. Jaa etuviesti sisäisesti seurassasi, mutta älä sosiaalisen median kanavissa tai verkkosivuilla.

Liput ostetaan oheisen linkin kautta: https://www.lippu.fi/lumikuningatar-taitoluisteluliitto . Asiakas valitsee alasvetovalikosta oman seuransa, jonka jälkeen valikon tilalle tulee kenttä, johon voi kirjoittaa kampanjakoodin. Koodi on LUMIKUNINGATAR (kaikki kirjoitusasut). Koodin syöttämisen jälkeen asiakas klikkaa Näytä kampanja -painiketta, ja liput avautuvat näkyviin. HUOM! Yli 10-hengen tilaukset tulee lähettää suoraan ryhmamyynti@tampere-talo.fi sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi yli 10-hengen ryhmille myönnetään 10% alennus lipunhinnoista.

Esitykset:

Ensi-ilta lauantai 1.1.2022 klo 19 (tarinankerronta suomenkielinen)
Sunnuntai 2.1.2022 Klo 14 (tarinankerronta ruotsinkielinen)
Maanantai 3.1.2022 Klo 19 (tarinankerronta suomenkielinen)

Esityksen kesto on noin 2 tuntia sis. väliajan.

Perheille sopivaa jääshowtasuositellaan yli 6-vuotiaille, sillä muutamat kohtaukset saattavat tuntua pelottavilta. Esityksessä käytetään vilkkuvia valoefektejä.

Lisätietoja:
Lumikunigatar lehdistötiedote
Lumikuningatar nettisivusto: www.lumikuningatar.fi