Muodostelmaluistelun valintakilpailu Jyväskylässä 21.–22.11. – Tervetuloa! Noudatathan turvallisuusohjeita!

17.11.2020


Jyväskylän Taitoluisteluseura järjestää viikonloppuna muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. valintakilpailun. Huolellinen turvallisuussuunnittelu, yhteistyö viranomaisten kanssa ja suositusten noudattaminen mahdollistavat odotetut kisapäivät.

Tulevana viikonloppuna Jyväskylässä kilpaillaan muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. valintakilpailussa. Kilpailu järjestetään kahdella eri jäähallilla, LähiTapiola Areenalla ja Tikkakosken jäähallilla.

Mukana valintakilpailussa on useita kymmeniä muodostelmaluistelujoukkueita eri puolilta Suomea. Myös yleisö on tervetullut kisatunnelmaan, joskin liput tulee hankkia ennakkoon Lippuautomaatista.

Tutustu kilpailun turvallisuusohjeeseen

Kilpailun turvallisuusuunnitelma on laadittu noudattaen valtionhallinnon, Suomen Taitoluisteluliiton ja paikallisten viranomaisten suosituksia. Se on Jyväskylän kaupungin terveysviranomaisten hyväksymä. JyTLS keskusteli kilpailua edeltävällä viikolla Jyväskylän tartuntataudeista vastaavan ylilääkärin Ilkka Käsmän kanssa, ja konsultaation perusteella kilpailu voidaan järjestää suunnitelman mukaisesti.  

On erittäin tärkeää, että jokainen paikalle tuleva on turvallisuusohjeesta tietoinen ja noudattaa sitä tarkasti paikan päällä.

Tervetuloa paikalle terveenä ja suosituksia noudattaen

Kilpailupaikalle saa tulla vain täysin terveenä, turvavälejä ja käsihygieniaa noudattaen sekä kasvomaskia käyttäen. Liikuntasuorituksen aikana kasvomaskia ei tarvitse käyttää.

Kilpailun ja JyTLS:n johto ovat keskustelleet turvallisuuskysymyksistä myös Suomen Taitoluisteluliiton edustajien kanssa. Joukkueiden mahdollisuutta osallistua kilpailuun määrittää Olympiakomitean suositus aikuisten harrastustoimintaa koskien. Sen mukaan kilpailuun voivat tulla henkilöt ja joukkueet, jotka ovat noudattaneet arjessaan turvallisuusohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja suojautuneet näin mahdollisilta tartunnoilta. 

JyTLS toivottaa niin kilpailevat joukkueet kuin ennakkoon lipun ostaneen yleisön tervetulleeksi Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. valintakilpailuun. Tehdään yhdessä kilpailutapahtumasta turvallinen ja nautitaan upean lajin kisatunnelmasta.