JyTLS:n harrasteryhmät: Taitoluistelua kaikille!

28.7.2020

Harrasteryhmissä nautitaan luistelutaidosta ja opitaan uutta!
Harrasteryhmissä nautitaan luistelutaidosta ja opitaan uutta!

Haluatko jäälle säännöllisesti, mutta kilparyhmän treeni tuntuu liian intensiiviseltä? Harrastukseen löytyy JyTLS:ssa myös kevyitä vaihtoehtoja.

JyTLS:n harrasteryhmissä nautit luistelun ilosta ja opit uutta. Taitoluisteluharrastus on innostavaa, haastavaa ja hauskaa myös silloin kun kilpailut eivät kuulu tavoitteisiin. Lajissa voi myös kilpailla, vaikka tähtäin ei olisi huipulla. Lue lisää harrasteluistelusta: Harrastajat 

 

Yksinluistelun harrasteryhmä

Yksinluistelun harrasteryhmissä ovat vaihtoehtoina kilpailevien taitajien ryhmä ja ei-kilpaileva taitajien harrasteryhmä. Näissä ryhmissä tarvitset taitoluistelutaustaa. Opit uutta ja vahvistat luistelutaitoa. Jos mieli tekee kisaamaan, Taitajat- ja Aluesarjoissa pääset näyttämään taitosi. 

 

Lasten ja nuorten Jäätimantit 

Jäätimanttien kahdessa lapsille ja nuorille suunnatussa tasoryhmässä opetellaan taitoluistelutaitoja ja nautitaan jäällä liikkumisesta. Jäätimantit on hyvä vaihtoehto esimerkiksi kehitysryhmän jälkeen, mikäli et haaveile kilpailuista. 

 

Aikuisluistelu 

Aikuisluistelussa itseään voi haastaa jäällä kolmessa ryhmässä. Alkeisryhmä on aikuisten oma luistelukoulu, jatkoryhmässä perustaidot ovat jo hallinnassa. Mixed-tunnit sopivat toiseksi treeniksi edellisten oheen.

 

Luistelukoulut 

Lasten luistelukoulut käynnistyvät syyskuussa, niihin ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Luistelukoulussa lapsi oppii luistelun perustaitoja osaavassa ja kannustavassa ohjauksessa. Luistelukoulusta lisää: Luistelukoulu

 

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin käynnissä 

Ilmoittautuminen kaikkiin harraste- ja luistelukouluryhmiin on käynnissä. Jos ryhmä on täynnä, jää jonoon tai ota yhteyttä! Etsitään yhdessä sinulle sopiva tapa luistella.