Tiedote toimista koronaviruksen hillitsemiseksi seurassamme

12.3.2020

Noudatamme kaikkia Suomen halliuksen ja paikallishallinnon ohjeita ja suosituksia koskien koronavirukseen varautumista. Kevään yleisötapahtumat perutaan.

‍Hei,

Suomen hallitus on tänään tehnyt linjauksia koskien koronaviruksen leviämistä hillitsevistä toimista. Tähän liittyen yli 500 henkilön yleisötilaisuudet perutaan. Valitettavasti tämä linjaus vaikuttaa myös meidän kevätnäytöksemme toteutumiseen. Tai pikemminkin toteutumatta jäämiseen.

Noudatamme kaikkia Suomen hallituksen, Taitoluisteluliiton, aluehallintoviraston sekä kaupungin antamia ohjeita. Odotamme ja tarvittaessa pyydämme kaupungilta tietoa koskien liikuntatilojen mahdollisia rajauksia ja suosituksia. Seuran hallitus kokoontuu ylimääräiseen kokoukseen asian tiimoilta lauantaina, jossa pohditaan tilanteen vaikutuksia toimintaamme ja tarvittavia toimenpiteitä.

Tällä hetkellä harjoitukset järjestetään normaalisti.

  • Keskustelettehan lastenne kanssa käsien pesun tärkeydestä.
  • Kädet pestään joka kerta harjoituksiin tultaessa saippualla. Kädet pestään samoin myös kotiin palatessa. Jäähallien vessoihin on tuotu saippuaa ja käsidesiä.
  • Harjoituksissa vältetään tarpeetonta kontaktia, kuten käsistä pitämistä, halaamista tai yläfemmoja. Samoin on tärkeää, ettei harjoituksiin tulla edes flunssaoireiden ollessa lieviä.
  • Mikäli luistelija on vastikään palannut ulkomailta, on paikallaan jäädä harjoituksista pois 14 vrk ajaksi ja noudattaa terveysviranomaisten ohjeita.  

Tiedotamme asiasta lisää saatuamme lisätietoja menettelyistä paikallisesti.
 

--
Ystävällisin terveisin
Jyväskylän Taitoluisteluseura ry/Katariina Kotomäki