Lokakuun kuukausikirje

9.10.2019

Syksy on todella saapunut! Myös kaikkien ryhmien harjoittelu on kovassa käynnissä ja kilpailukausikin on osalla luistelijoista startannut. Tässä kuukausikirjeessä muistutellaan tulevista tapahtumista, fani- ja seuratuotteista sekä syysloman vapaista jäävuoroista. Lisäksi tarjolla on muodostelman yksityistunti.

Seurapäivä ja ohjelmakatselmus torstaina 10.10. klo 18.00
 

Ensimmäinen tapahtumistamme onkin jo huomenna Lähi-Tapiola areenalla. Esiintyjät ja kilpailevat ryhmät ovat saaneet päivästä jo tarkempia ohjeita, mutta muistuttelen, että tapahtumaan on kaikille vapaa pääsy ja myös mummit ja kummit saa kutsua mukaan. Ohjelmakatselmus on mainio paikka pienimpien luistelijoiden perheineen nähdä isompien edesottamuksia ja tutustua paremmin lajiin.
 

A-puolen käytävällä on myös johtokunnan kahvio sekä luistelutarvikekirppistä. Tapahtumassa on myös mahdollisuus tilata JyTLS-tuotteita. Fanituotepisteellä voi ostaa seuran logolla varustettuja pipoja, tilata heijastinjumppapusseja, juomapulloja tai tote bag seuran logolla. Tilausten toimitusaika on noin kuukausi ja niistä tiedotetaan tilanneille sähköpostitse. Seuran fanihuivit ovat jo postissa ja jännitämme, ehtivätkö ne huomiseksi paikalle. Jos eivät, on myös huiveille tilausmahdollisuus.
 

Tervetuloa!
 

Muut tulevat tapahtumat ja taksvärkkivaraus
 

Seuraavia tapahtumia ovat:
6.12. Peurungassa järjestettävät tähtisarjojen kilpailut.
19.12. Joulunäytös
12.1. Muodostelman Aluemestaruuskilpailut
19.2. Ohjelmakatselmus
19.4. Kevätnäytös
 

Laitattehan tapahtumat kalentereihinne. Näytöksissä esiintyvät kaikki luistelijamme. Lisäksi tapahtumat järjestetään talkootöinä. Kilpaileville ryhmille talkoot ovat taksvärkkityötä, joten ne sisältyvät jäsenyyteen. Muillakin ryhmillä on myös mahdollisuus osallistua talkootöihin ja tutustua sitä kautta toimintaan sekä mahdollistaa näitä tapahtumia. Tapahtumat on hyvä olla kalenterissa tästäkin syystä, että näinä päivinä kaikki apukädet ovat tervetulleita. Ja tietysti yleisöön sopii kutsua kaverit ja kylänmiehet!
 

Koulujen syyslomaa vietetään ensi viikolla

Syyslomaviikolla monet ryhmät harjoittelevat normaalisti, osa kevennetysti ja osa lomailee. Tästä syystä harjoitusaikataulut kannattaa katsoa tarkasti, sillä paikat ja ajat voivat poiketa normaalista. Tämä johtuu seuramme käytössä olevien jäävuorojen optimoimisesta, sillä osaa vuoroista ei voida perua. Kuitenkin muutama vuoro jää suosituiksi vapaavuoroiksi! Alla ajat ja paikat vapaavuoroille on ilmoitettu jäsenille sähköpostitse.
 

Vielä muodostelmaluistelijoille tarjotaan 20.10. yksityistuntimahdollisuutta

Tarjolla on sunnuntaina klo 15.00-16.15. Buugi1 yksityistunti 10-vuotta ja siitä vanhemmille muodostelmaluistelijoille. Tunti perustuu muodostelmaluistelijan kehonhallintaan ja luistelutekniikkaan. Tunnille mahtuu max. neljä luistelijaa ja tunnin hinta on 25€/luistelija. Valmentajana tunnilla toimii kolminkertainen MM-mitalisti, entinen Marigold-kapteeni Sanni Levy. Tunnille ilmoittaudutaan 14.10. mennessä myclubissa https://jytls.myclub.fi/events -> muodostelman yksityistunti
 

Seuravaatetilauksesta on myös tullut kyselyitä. Seuravaatteiden lisätilaus järjestetään lokakuun aikana ja siitä laitan lisätietoa tarkemmin yhteisesti ensi viikolla.
 

Toivottavasti tavataan huomenna hallilla mahdollisimman moni!
 

Rattoisaa syksyn jatkoa!
 

--
Ystävällisin terveisin
Jyväskylän Taitoluisteluseura ry/Katariina Kotomäki