Syyskuun uutiskirje

5.9.2019

‍Hei! Kuin huomaamatta on jo syyskuu ja seurassamme alkaa olla niin sanotusti täysi tohina päällä! Tässä kuukausikirjeessä terveisiä seurakokouksesta, ajankohtaisia käytännön asioita, tieto uudesta yksinluistelun kisasihteeristä sekä tulevia tapahtumia.

 

27.8. pidettiin seuramme sääntömääräinen vuosikokous

Kokouksessa tehtiin pari sääntömuutosta seuran toimintalinjaan sekä valittiin uusi johtokunta.
Seurakokous päätti lieventää kilpailevien ryhmien irtisanomissääntöä siten, että jatkossa irtisanomisaika kesken kauden on kolme kalenterikuukautta kirjallisesta irtisanomisesta. Myöskin päätettiin, että kehitys- tai harrastajaryhmistä kilpaileviin ryhmiin siirryttäessä luistelijalla on kahden viikon kokeiluaika, jona aikana sitoumuksen voi purkaa ilman irtisanomisaikaa. Tämän lisäksi henkilöstöä koskevat ohjeet päätettiin siirtää seuran toimintalinjasta erilliseen henkilöstöohjeeseen, jonka muutokset ovat johtokunnan päätösvallassa.

Seurakokous vahvisti myös jäsenmaksun suuruudeksi 35€ kaudelle 2019-2020. Jäsenmaksu laskutetaan kertaluontoisesti syyskuun aikana kilpailevilta ja harrastajaryhmiltä. Luistelukouluissa ja kehitysryhmissä jäsenmaksu sisältyy kausimaksuun.
Jäsenetuja päivitämme syksyn aikana.
Pari mainitakseni Intersport keskustasta seuramme jäsenet saavat 10% alennuksen ostoksistaan(myös alennustuotteista) ilmoittamalla jäsenyydestään kassalla. 
Mehiläinen tarjoaa myös OmaMehiläinen-palveluun rekisteröityneille jäsenille alennusta terveyspalveluistaan.

Johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Mikko Ronkainen. Johtokunnan jäseninä jatkavat Timo Hintikka, Reetta Mikkola, Nina Kuusinen, ja Tiina Luoto-Mäenpää. Uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Tuomas Koskela, Jari Tikkinen, Paula Berg ja Hanna Lindqvist. Uusi johtokunta järjestäytyy syyskuun aikana, jolloin johtokunnan vastuutehtävät täsmentyvät. Toivotamme koko seuran puolesta uudelle johtokunnalle menestystä tehtäväänsä!

Perusopetusryhmät starttaavat

Tähän vuoden aikaan on kova kuhina luistelukoulujen, kehitysryhmien sekä harrastajaryhmien kauden alkaessa. Tänä vuonna tämä iloinen asia on saanut hiukan mutkia matkaan, kun saimme tiedon minijään avautumisesta vasta 30.9. Tämä on tavanomaiseen nähden hyvin myöhäinen ajankohta ja vaikuttaa keskeisesti perusopetus- ja harrastajaryhmien toimintaan. Kehitysryhmät aloittelevat harjoituksiaan isoilla jäillä syyskuun aikana. Myös luistelukoulut startataan näyttävästi 19.9. klo 18.00 kilpahallilla. Toivomme seuramme kaikkia kynnelle kykeneviä mukaan kannustamaan ja toivottamaan tervetulleiksi uudet luistelijamme!

Tiedotamme kaikille ilmoittautuneille perusopetus- ja harrastaja ryhmille harjoitusaikataulut heti, kun vuorojaon saamme.

Uusi yksinluistelun kilpailusihteeri on valittu!

Yksinluistelun kilpailusihteerin toimen on ottanut hoitaakseen Katariina Kämppi. Katariinalla on vuosien kokemus yksinluistelun parissa ja olemme hyvin iloisia hänen ottaessa tehtävän haltuunsa. Kilpailuosallistumisia koskevissa kysymyksissä Katariina Kämpin tavoittaa tutusta sähköpostiosoitteesta kilpailut.jytls@gmail.com

Vakuutukset, kilpailupassit ja Myclubin käyttö

Yhteisesti vakuutuskäytännöistä sen verran, että seura hankkii Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoululisenssin luistelukoulujen ja kehitysryhmien luistelijoille ja se sisältyy kausimaksun hintaan. Muiden luistelijoiden tulee huolehtia vakuutus omatoimisesti.

  • Kilpailevilla luistelijoilla vakuutuksen saa näppärästi liitettyä kilpailusarjaa vastaavan kilpailupassin yhteyteen.
  • Niiden luistelijoiden, jotka eivät kilpaile, on mahdollista ja erittäin suotavaa hankkia liiton harrastajapassi, jonka oheen on mahdollista liittää sporttiturva-vakuutus.
  • Seuran valmentajien ja toimihenkilöiden tulee hankkia liiton toimihenkilöpassi, joka on myös mahdollista valita vakuutuksella tai ilman. Suositamme lämpimästi toimihenkilöpassia myös joukkueenjohtajille

Luistelupassien osto ja ohjeet löytyvät täältä:https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/
Liiton kilpailu- harrastaja- tai toimihenkilöpassin hankkineet henkilöt sitoutuvat Suomen Taitoluisteluliiton eettisiin- ja kurinpitosääntöihin ja ovat sen myötä liiton jäseniä. Taitoluistelu-lehden ilmestymiseen tottuneille tiedoksi, että painettu lehti lakkasi ilmestymästä viime keväänä ja tämän korvaa nykyisin https://www.skatingfinland.fi/ -sivusto. Täältä löydät ajankohtaisia uutisia ja kattavasti tietoa taitoluisteluharrastuksesta ja kilpailuista meillä ja maailmalla.

Seuran jäsentietorekisteriä hallinnoidaan Myclub-järjestelmässä. 

Se on tietoturvallinen ja vain seuran nimettyjen henkilöiden käytössä. Omien tietojen kautta jäsenellä on mahdollisuus nähdä, mitä tietoja hänestä seuralla on. 
* Pakolliset tiedot ovat yhteys- ja laskutustiedot ja luistelijan syntymäaika. 
* Luistelukoululaiset ja kehitysryhmäläiset täyttävät myclubiin myös lapsen henkilötunnuksen edellä mainittun luistelukoululisenssin hankkimista varten. 
* Kilpailevat luistelijat täyttävät myclubiin myös sportti ID:n ja lisenssin maksupäivän sekä kilpailusarjan.

Mikäli tarvitset apua tietojen täyttämisessä ota yhteyttä!

Ryhmien yhteyshenkilöiden päivitys

Kilpailevilta ryhmiltä on vielä usealta toimittamatta tiedot yhteyshenkilöistä. Yksinluisteluryhmissä yhteyshenkilöitä ovat ryhmänjohtaja ja rahastonhoitaja(K4-ryhmällä ei ole rahastonhoitajaa). Muodostelmajoukkueilta yhteyshenkilöt ovat joukkueenjohtaja(t), rahastonhoitaja, talkoovastaava ja kehitysryhmäedustaja. 
Ajantasaiset yhteystiedot varmistavat, että tieto ja ohjeet seuralta ryhmille kulkevat mutkitta oikeille henkilöille. Vahvistattehan yhteyshenkilöt, vaikka niihin ei olisi tullut muutoksia viime kauden jälkeen! Tiedot voi toimittaa sähköpostitse: katariina.kotomaki@jytls.fi

Muistutan vielä fanituotteista!

Vielä tämän viikon loppuun asti on mahdollisuus tilata seuran logolla varustettua heijastinreppua tai fanihuivia. Tilauslomakkeen voi täyttää täällä: https://www.jytls.fi/jytls/fanituotteet/

Tulevia tapahtumia

19.9. klo 18.00. Luistelukoulujen starttitapahtuma Lähi-Tapiola Areenalla
10.10. klo 18.00 Ohjelmakatselmus ja seurapäivä Lähi-Tapiola Areenalla
19.12. JOULUNÄYTÖS!

Toivotan kaikille oikein reipasta syksyn alkua!

--
Ystävällisin terveisin
Jyväskylän Taitoluisteluseura ry/Katariina Kotomäki