Elokuun kuukausikirje

13.8.2019

Tässä kuukausikirjeessä asiaa kauden alkuun liittyvistä muistutuksista, seuravaatteiden toimituksesta ja hiukan tulevista tapahtumista.

‍Elokuinen hei kaikille!

Tässä kuukausikirjeessä asiaa kauden alkuun liittyvistä muistutuksista, seuravaatteiden toimituksesta ja hiukan tulevista tapahtumista.

Harjoitusten päästyä vauhtiin, muistutamme yhteisesti muutamista pelisäännöistä.

Harjoituksissa perusoletus on, että niihin saavutaan. Kilpailevien ryhmien valmentajat suunnittelevat kauden harjoitukset suhteessa tavoitteisiin ja useat poissaolot vaikuttavat noihin tavoitteisiin. On hyvä, että jokaisella ryhmällä on selkeä käytäntö siitä, kuinka mahdollisista poissaoloista viestitään valmentajalle. Yksinluisteluryhmissä harjoituksiin saapuminen vaikuttaa myös jäävuorosuunnitteluun. Eli mikäli saapuvilla ei ole montaa luistelijaa, ryhmiä voidaan yhdistää ja säästää kustannuksissa.

Olen henkilökohtaisesti hyvin ylpeä luistelijoistamme ja kannustan edelleen muistamaan, että erottamaton osa taitoluistelun viehkeyttä ovat kauniit käytöstavat harjoituksissa ja niiden ulkopuolella sekä siisteys yhteisissä tiloissa. Kunnioitamme yhteisissä tiloissamme harjoittelevia muita ryhmiä sekä seuroja.

Kauden päästessä käyntiin ryhmät järjestävät erilaisia vanhempainiltoja ja keskustelutilaisuuksia. Mikäli toivotte johonkin tilaisuuteen osanottoa seuran puolesta, olettehan yhteydessä.
 

Seuravaatteista ja fanituotteista

Kesän aikana tilattiin uusia takkeja ja seuravaatteita, joiden toimitusta nyt odotellaan. Takkien toimitus on viivästynyt viikolle 34 johtuen pääbrodeeraajan poissaolosta. Onneksi kelit ovat vielä sen verran leudot, että pärjäämme varmasti siihen saakka. Informoin noutomahdollisuuksista, kun takit saapuvat.

Fanituotteita on mahdollisuus tilata vielä parin päivän ajan osoitteessa: https://www.jytls.fi/jytls/fanituotteet/
Heijastinreppuja ja fanihuiveja on siis tarjolla.
 

Syksyn aikana myös tapahtumatointa käynnistyy.

Seuran tapahtumien avulla kerätään näkyvyyttä sekä varoja seuran toimintaan, ja tarjotaan tietysti ihania esiintymismahdollisuuksia luistelijoillemme. Alla muutamia kauden varrella jo tiedossa olevia tapahtumia:

27.8. klo 18 Hipposhallin auditorio Seuran sääntömääräinen vuosikokous

Vuosikokouksessa hyväksytään edellisen kauden tilinpäätös, käsitellään sääntömuutokset ja valitaan uusi johtokunta ja puheenjohtaja seuralle. Jäsenille toimitetaan vielä virallinen kutsu asialistoineen. Kannustan jäseniä osallistumaan aktiivisesti sekä kokoukseen, että johtokuntatyöhön, jossa seuran yhteisiin asioihin on mahdollisuus vaikuttaa.

13.-14.9. JyTLS mukana Liikuntapääkaupunki Expossa Paviljongissa

Olemme mukana liikuntamessuilla Paviljongissa. Tarkoituksena on markkinoida luistelukoulujamme sekä tehdä lajia tutummaksi yleisölle. Tervetuloa tapaamaan meitä!
 

19.9. klo 18. Luistelukoulujen virallinen startti ja näytetunti

Messujen jälkeiselle viikolla juhlimme seuramme pienimpiä luistelijoita. Luistelukoulujuhlaa on tarjolla koko kilpahallin jään täydeltä. Tällä tunnilla uusien luistelijoiden on mahdollista osallistua näytetunnille. Kehotan kaikkia kilparyhmiemme luistelijoita jotka omilta harjoituksiltaan suinkin ehtivät, tulemaan paikalle toivottamaan tervetulleiksi nämä pienet tähtöset! Muistattehan, että jokainen isompi ja kokeeneempi luistelija on pienten silmissä tähti. Yhdessä annamme pienille lämpimän tervetulotoivotuksen, tukemme ja ihanan kokemuksen. Tervetuloa!

10.10. klo 17.45 Ohjelmakatselmus ja Seurapäivä kilpahallilla

Seuran yhteinen ohjelmakatselmus, jossa esiintyvät muodostelmajoukkueet sekä ensimmäiseen valintakilpailuunsa valmistautuvat yksinluistelijat. Tule katsomaan uudet puvut ja ohjelmat ja kutsukaa mukaan tutut ja sukulaiset. Tässä tapahtumassa kannustamme ja toivotamme onnea kisajäille toisillemme. Samalla kootaan käytäville seurapäivän ohjelmaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on avoin yleisölle. Tervetuloa!

6.12. Itsenäisyyspäivän tähtisarjojen kutsukilpailut Peurungassa

Yksinluistelun pienimmät kilpailijat kohtaavat perinteisessä itsenäisyyspäivän kilpailussa Peurungassa. Tapahtuma järjestetään seuran taksvärkkivoimin ja pääsemme nauttimaan pienten luistelijoiden suurista hetkistä!
 

19.12. Joulunäytös

Päivä vahvistetaan vielä lähempänä, mutta taksvärkkihommiin ja ihanaan näytöstohinaan on syytä varautua! Näytöksen teema on vielä salaisuus, mutta ei pitkään!
 

12.1. Muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailut

Seuramme järjestää muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailut, joten jälleen on taksvärkkihommia listalla. Jäähallin täyttää sadat pienet ja isommat luistelijat, kun aluemestaruuksista mitellään!

19.2. Finaaliohjelmakatselmus

Ennen kauden huipentumista eri sarjojen finaaleihin, kokoonnumme vielä yhteiseen ohjelmakatselmukseen tsemppaamaan toisiamme.

19.4. Kevätnäytös

Seuran kauden grande finale!
 

Seurajohdon terveiset

Johtokunnan työpöydällä pyörivät tilinpäätös ja valmistautuminen seurakokoukseen. Toimintalinjan tarkistuksessa on pohdittu muutoksia seuran sitoutumissääntöön sekä henkilöstöön liittyvissä asioissa.

Omalla työpöydällä ovat nyt kovasti harjoitusten käytännön järjestelyihin liittyvä asiat sekä valmistautuminen syksyn tapahtumiin. Myös poikaluistelun kehittäminen ja edistäminen seurassamme on työn alla. Saamme tarjolle myös Alina Meyer-Virtasen yksityistunteja, mikä laajentaa tarjontaamme. Ensi viikolla alkavat myös säännölliset balettitunnit kilparyhmille ja toivotamme tervetulleeksi uuden tanssinopettamme, Linnea Moision.

Edessämme on varmasti upea yhteinen kausi!

Eloisaa elokuun jatkoa kaikille!

--
Ystävällisin terveisin
Jyväskylän Taitoluisteluseura ry/Katariina Kotomäki