Kesäkuun kuukausikirje

4.6.2019

Tässä kuukausikirjeessä tietoa mm. Buugin kesäjäistä, ohjelmapalkkioista ja valmentajien lomista.

Kesäkuun kuukausikirje

‍Aurinkoinen heippa kaikille!
 

Kuukausi on vaihtunut kesäkuuksi ja harjoitustauko on pyörähtänyt käyntiin. Kesään mahtuu monella kesätreenien lisäksi leirejä ja kesälajeja, toivottavasti myös paljon rentoutumista ja palautumista. Tässä kuukausikirjeessä tietoa mm. Buugin kesäjäistä, ohjelmapalkkioista ja valmentajien lomista.

Valmentajat lomailevat
 

Kesäkuun harjoitustauko tarkoittaa valmentajillemme kesälomaa. Kaikki valmentajat ovat kesäkuun lomalla ja palailevat porrastetusti töihin heinäkuussa. Mikäli sinulla tulee akuuttia asiaa, päivystän minä täällä toimistolla ja autan parhaani mukaan.
 

Ohjelmapalkkiot
 

Kilpaileville luistelijoille tehdään kilpailuohjelmia oman seuran valmentajien toimesta. Ohjelman voi ostaa myös ulkopuoliselta koreografilta. Johtokunta päättää vuosittain ohjelmapalkkioiden suurudesta. Ohjelmapalkkio laskutetaan luistelijalta/joukkueelta sen valmistuttua. Tämän kauden ohjelmapalkkiot on vahvistettu ja ne löytyvät liitteenä. Ulkopuoliset koreografit hinnoittelevat työnsä itse.
 

Yleisöjäitä Buugilla ja Peurungassa
 

Seuralla ei omia harjoitusvuoroja kesäkuussa ole. Yleisövuoroille on mahdollista päästä kuitenkin Buugilla ja Peurungassa.

Buugissa pidetään molemmat jäät läpi kesän ja ”höntsävuoroja” tulee kahtena päivänä ti ja to klo 12-13.30. Molempina päivinä ti ja to on molemmat kaukalot varattu ”höntsävuoroille”, joten toisessa kaukalossa ollaan mailojen kanssa ja toisessa ollaan ilman mailoja. Höntsävuorot ovat ajalla 4.6.-8.8.19. Höntsävuorojen hinta on 5€/krt/hlö ja se maksetaan vuorolle tullessa kassallemme.

HUOM! Höntsävuoroille on kaksi poikkeusaikaa kesän aikana:

  • Lasten ja nuorten höntsävuorot (mailaton), Buugin jäähalli - Buugi 2, ti 18.6.2019 klo 12:30 - 14:00
  • Lasten ja nuorten höntsävuorot (mailallinen), Buugin jäähalli - Buugi 1, to 4.7.2019 klo 12:30 - 13:45

Peurungassa mailaton yleisövuoro on keskiviikkoisin klo 15.55-16.45 3€ kertamaksulla. Yleisövuoron toteutuminen kannattaa tarkistaa viikoittain varauskalenterista: http://www.icecatarena.fi/kalenteri
 

Johtokunnan terveiset
 

Johtokunta kokoontui menneenä viikonloppuna. Käsittelyssä oli mm. seuraavat asiat:

  • Ohjelmapalkkiot ja henkilöstöohje
  • Tulevan toimintakauden budjetti ja seurakokous
  • Varainhankinta
  • Ennakkolippujen myyntimahdollisuus tapahtumiin
  • Kaupungin jäävuoromaksujen alentamiseksi tehtävät toimenpiteet
  • Palautteet ja toive seuran fanituotteista  

 

Toiminnanjohtajan terveiset
 

Omalla työpöydällä kesäkuukausina ovat varainhankinta seuralle, seuravaatemalliston ja fanituotteiden hankkiminen sekä tulevan toimintakauden tapahtumakalenterin luominen. Päivittäin ei Onkapannun toimistolla päivystystä tule olemaan. Joten esimerkiksi kirjanpitoja toimittavia rahastonhoitajia pyydänkin olemaan yhteydessä etukäteen ajan sopimiseksi. Puhelimella ja sähköpostilla minut toki tavoittaa päivittäin.
 

Ja sitten odotellaan..
 

Syyskauden jäävuoroja joudumme vielä odottelemaan. Kaupungilta saadun tiedon mukaan vakiovuorot saadaan juhannukseen mennessä. Ilmoitamme luistelijoille harjoitusaikatauluista mahdollisimman pian niiden varmistuttua.

Seuravaatteita päästään tilaamaan myös kesän aikana. Laitan niistä tietoa heti, kun mallisto on tilattavissa. Pyrimme pitämään malliston mahdollisimman samana kuin menneellä kaudella ja kannustankin kierrättämään pieneksi jäänyttä käyttökelpoista varustetta edelleen.
 

Oikein leppoisaa kesää kaikille!

--
Ystävällisin terveisin
Jyväskylän Taitoluisteluseura ry/Katariina Kotomäki