SM-juniorijoukkue Ice Diamonds testit kaudelle 2019-2020

5.3.2019


Jyväskylän Taitoluistesluseura perustaa SM-juniorijoukkueen. Testit joukkueeseen 14.3. klo 18.40 Lähi-Tapiola Areenalla

Jyväskylän Taitoluisteluseuran johtokunta on tehnyt päätöksen perustaa muodostelmajuniorijoukkue Ice Diamondsista SM-sarjajoukkueen. Keskeisimmät perusteet päätökselle ovat seurakokouksen johtokunnalle asettamat tavoitteet Kilpaurheilun kehittäminen, Näkyvyyden parantaminen ja Talouden tasapaino.

 Testeihin tullaan kutsumaan seuran omasta noviisijoukkueesta iältään ja taidoiltaan soveliaita luistelijoita. Testit ovat luonnollisesti avoinna myös muualta tuleville luistelijoille. Testien jälkeen joukkuepaikkaa tarjotaan niille luistelijoille, jotka testien perusteella vastaavat joukkueen tavoitetta. Valinnoista vastaavat valmentajat. Ehdokkaat saavat myös tietoa joukkueen kustannuksista ja vaadittavasta sitoutumisesta testitilaisuudessa. Sitoutuminen joukkueeseen tapahtuu vastaanottamalla tarjotun paikan sille asetettuun määräaikaan mennessä. SM-joukkueen minimikoko on 18 luistelijaa.

SM-juniorijoukkue edustaa tavoitteellisen lajilinjan kärkeä ja toimii suunnannäyttäjänä myös nuoremmissa sarjoissa. Kilpaurheilu tarvitsee tavoitteita. Nykyinen Ice Diamonds on kilpaillut kansallisessa sarjassa ja voittanut pääosin kaiken. Juniorijoukkueemme kehittämiselle ja eteenpäin menolle on siis myös erityisen tärkeää löytää uusia haasteita.
JyTLS SM-joukkue tarjoaa juniori-ikäisille luistelijoille mahdollisuuden elää ja opiskella kotipaikkakunnalla ja samalla kehittyä urheilijana.
SM-tason juniorijoukkueet kilpailevat kahdella ohjelmalla, mikä tulee lisäämään luonnollisesti harjoitusmääriä. Projekti vaatii panostuksia sekä seuralta että tukijoukoilta, mutta uskomme pystyvämme vastaamaan haasteeseen yhdessä!

 

SM-junioreiden testit 14.3. klo 18.40-19.45 Lähi-Tapiola Areenalla

Testeistä vastaavat valmentajat:

Anni Holopainen p.0400525941, anni.holopainen@outlook.com
Sanni Levy p. 0405337151, sanni.m.levy@student.jyu.fi

 

Katariina Kotomäki

Puheenjohtaja