Tekojäätunnit alkavat, kun jäät kunnossa - Ilmoittaudu mukaan!

7.11.2018

Tekojäätunnit 

Luistelukoulussa opetellaan viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti luistelemaan. Oletko koskaan kokeillut potkulaudalla ajamista tai lentokoneella lentämistä? Näitä ja paljon muuta voidaan tehdä myös luistimet jalassa. Ilmoittaudu mukaan!

Tavoitteena on antaa lapsille tarvittavat valmiudet jatkaa luisteluharrastusta seuran muissa ryhmissä, muissa urheilulajeissa tai itsenäisesti. Luistelukoulut sopivat hyvin myös pojille, sillä moni huippujääkiekkoilijakin on aloittanut uransa luistelukouluista!

 

Hinnat:

Luistelukoulut, 3-8-vuotiaiden alkeisryhmät (myös 2-vuotiaita otetaan vanhempien harkinnan mukaan), mukaan voi tulla, vaikka luistimilla ei pysyisi vielä pystyssäkään, me varmasti opetamme pääsemään liikkeelle, 1 luistelukerta viikossa, 150,00 e

Hinnat sisältävät seuran jäsenmaksun, Suomen Taitoluisteluliiton luistelukoulu-lisenssin sekä sporttiturvavakuutuksen. Osallistujat saavat myös Suomen Taitoluisteluliiton lehden.

Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä sähköpostitse!

Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä

https://www.jytls.fi/?x253986=59736

 

Viitaniemen vamhempi-lapsi luistelukoulu

Keskiviikkoisin klo 18:15-19:00 Viitaniemen tekojäällä. Jäällä tehdään leikinomaisia harjoituksia yhdessä vanhemman kanssa. Luistelukoulu on tarkoitettu 3-5 vuotiaille tytöille ja pojille. 

 

Palokan luistelukoulu 

Torstaisin klo: 17:00-17:45 Palokan tekojäällä. 
Luistelukoulu on tarkoitettu 3-5 vuotiaille tytöille ja pojille. Luistelukoulussa harjoitellaan leikin kautta hymyssä suin! 

 

Vaajakosken luistelukoulu

Lauantaisin klo: 12:30-13:15 Vaajakosken tekojäällä. 
Luistelukoulu on tarkoitettu 3-5 vuotiaille tytöille ja pojille. Luistelukoulussa harjoitellaan leikin kautta hymyssä suin! 

 

Lisätietoja: Josefiina Lahtinen, josefiina.lahtinen@jytls.fi