Ehdota aktiivista kuskia

23.11.2017

Kuka on arjen sankari, joka väsymättömästi siirtelee autolla omia sekä muiden lapsia ja välineitä paikasta toiseen?

Tiedätkö jonkun liikuntaseurassa junnuja aktiivisesti kuskaavan vanhemman? Meneekö omat viikonloput auton ratissa seuran lapsia kisareissulle kuljettaen? Ilmianna itsesi tai joku muu liikuntaseuran vanhempi, aktiivisimmat kuskit palkitaan autokoulu Moottorin taloudellisen ajon kurssilla (arvo 100e)!

Taloudellinen ajo säästää polttoainetta ja sitä kautta kukkaroa ja ympäristöä. Autokoulun autossa tapahtuvalla käytännön kurssilla autokoulun opettaja opastaa henkilökohtaisesti taloudelliseen ajoon ja muistuttaa nikseistä, jotka ehkä omilta ajotunneilta jo ovat unohtuneet. Taloudellinen ajotapa tuo ison säästön kukkaroon, kun litralla polttoainetta pääsee pidemmälle. Taloudellisesti ajaen perille pääsee usein myös nopeammin. Pienemmät päästöt turvaavat omalta osaltaan parempaa tulevaisuutta perheen pienimmille.

Palkitseminen ja taloudellisen ajon kurssi ovat osa Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry:n hanketta, joka saa rahoituksensa Liikenneviraston liikkumisen ohjauksen valtionavustuksista. JAPA ry on jyväskyläläinen kestävää kehitystä edistävä yhdistys.


Kerrothan ehdokkaasi meille viimeistään to 30.11.2017. Lomake täällä:
https://goo.gl/DbqrEa.

Ehdotuksen tehneiden kesken arvotaan yksi taloudellisen ajon kurssi.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Anna Sarkkinen, Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry, 040 593 8541, etunimi.sukunimi@jkl.fi
tai projektityöntekijä Johanna Hakkarainen, Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry, 045 320 6540, etunimi.sukunimi@japary.fi