Toiminnanjohtajaksi JyTLS:iin - haku päällä 26.6. saakka!

16.6.2017

Jyväskylän Taitoluisteluseura etsii energiseen ja aktiiviseen joukkoonsa toiminnanjohtajaa. Työtehtävä on seurassamme uusi. Toiminnanjohtajan toimenkuva on jossain määrin soviteltavissa, mutta joka tapauksessa työtehtäviin sisältyvät seuraorganisaation päivittäisen toiminnan koordinointi ja suunnittelu, harjoitusaika- ja työvuorolistojen laatiminen, seuran sisäinen ja ulkoinen tiedottaminen, tapahtumien ja kilpailujen järjestäminen sekä varainhankinta ja markkinointi (mahdollisesti muttei välttämättä myös valmentajien lähiesimiehenä toimiminen). Useat mainituista tehtävistä tehdään tiiviissä yhteistyössä seuran johtokunnan, valmentajien ja muiden aktiivisten seuratoimijoiden kanssa. Toiminnanjohtajan työtehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää:

- hyvää organisointikykyä ja aikaisempaa näyttöä siitä
- kokemusta urheiluseuratoiminnasta
- taitoluistelutausta/lajituntemus katsotaan eduksi
- verkostoitumiskykyä ja tiimityöskentelytaitoja
- myyntityö/markkinointihenkisyys katsotaan eduksi varainhankintaa ajatellen
- hyviä viestintätaitoja ja sosiaalisen median välineiden tuntemusta


Työtehtävän laajuus on rajattavissa siten, että tehtävä on mahdollista hoitaa myös osa-aikaisesti, viikottainen työtuntimäärä kuitenkin minimissään n. 25 tuntia. Työnteko tapahtuu pääsääntöisesti päiväsaikaan. Seuralla on toimistotöitä ja palavereita varten käytössään kaksi toimistoa (Synergia-areenalla ja Savelassa). Tavoitteena on, että toiminnanjohtaja aloittaa työssään elokuun aikana (tarkka päivämäärä sovittavissa).

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 26.6.2017 klo 17 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@jytls.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse arkipäivisin klo 8.00 - 10.00 seuran puheenjohtaja Marko Laaksonen (040 5331853).