Muokkapuolen kisaviikonloppu takana: ID ja BD voittoisina Espoossa!

18.3.2017

ID-heimo eläytyy...
ID-heimo eläytyy...
...ja juhlii!
...ja juhlii!
Onnea ID!
Onnea ID!
Hienoa GD
Hienoa GD
Pari pelleä!
Pari pelleä!

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailu käynnissä Espoossa; ID ja BD päätti kauden selvään voittoon!

 

Viikonlopun kilpailussa on mukana kaikki seuramme kuusi muokkajoukkuetta, lauantaina kisasivat ID, FD ja SD. 

 

Ice Diamonds jatkoi koko kauden mittaista voittoputkeaan esittämällä ohjelmansa ennätyspistein ja selvällä erolla seuraaviksi tulleisiin joukkueisiin. ID sai tuomareilta parhaat pisteet sekä elementtien että osa-alueiden osalta. UPEA VOITTO JA UPEA KAUSI KOKONAISUUDESSAAN! Onnittelut luistelijoille ja kaikille joukkuetta valmentaneille!!

Aikuisten sarjassa Fresh Diamonds luisteli ehjän ohjelman. Vaikkei tällä kerralla tullut sijoituksen suhteen menestystä, joukkue voi olla kauteen kokonaisuuteena tyytyväinen ja suorituksistaan ylpeä, finaalipaikka itsessään oli hieno saavutus!

Tulokasjoukkueemme Sweet Diamonds hurmasi yleisön iloisella esiintymisellä. Paikan päällä ollut parikymmenpäinen fanijoukko pääsi toteamaan joukkueen taitojen karttuneen kauden aikana huomattavasti. Vaikkei vielä kärkisijoista taisteltukaan, tällä asenteella on hyvä jatkaa seuraavaan kauteen.

SM-noviisijoukkue Blue Diamonds voitti hopeafinaalin vauhdikkaalla ja energisellä ohjelmallaan. Joukkue piti hauskaa jäällä ja kerrytti pistepotin 42,25 pisteeseen ja samalla teki piste-ennätyksensä Vaiherikas ja opettavainen kausi, askel kerrallaan!!

Kansallinen minorijoukkue Golden Diamonds luisteli varman ja upean Timanttisirkus ohjelmansa jälleen puhtaasti ansaiten 24,36 pistettä. Upea kehitys kaudella GD. Kiitokset huikealle kannustuspoppoolle, joka keräsi myös jonkunlaista menestystä.....ja huomioitiin kisajärjestäjien sivuilla!

Kansallinen seniorijoukkue Eternal Diamonds luisteli menevän ja naisenergiaa huokuvan ohjelmansa tyylillä ja taidolla. Rakkaudesta lajiin. Hieno luistelu ED!!

Tulokset nähtävissä täältä:

http://www.helsingintaitoluisteluklubi.com/kilpailut/htk/kausi-2016-2017/ml-3-kilpailut-18-19-3-2017/tulokset/