Jyväskylän keskustan Intersport mukaan tukemaan Jyväskylän Taitoluisteluseuran toimintaa.

4.4.2016

JYTLS ja keskustan Intersport ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaisesti keskustan Intersport myöntää JYTLS:lle, seuran jäsenten ja heidän perheenjäsentensä (isä, äiti, sisarukset, isovanhemmat) keskustan Intersportissa tekemistä ostoksista, mainostukea 5 % ostoksen summasta. Muistakaa mainita kassalla tukevanne Jyväskylän Taitoluisteluseuran toimintaa.
 
Lisäksi yhteistyösopimus takaa JYTLS:n jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen seuraavat jäsenalennukset:
- kengät ja asusteet 20 %
- välineet 20%
- sykemittarit, kuntolaiteet, polkupyörät 15%
 Alennukset lasketaan suositushinnoista.
 
Jyväskylän Taitoluisteluseura kiittää yhteistyösopimuksesta luistelijoidemme tukemisesta keskustan Intersportin kauppiaita Aki ja Maire Seppälää.
 
Seuramallisto
Yhteistyösopimuksen myötä JYTLS ja Intersport laativat seuralle seuraasusteiden malliston. Seuramallisto julkaistaan huhtikuun aikana ja se otetaan käyttöön jo tulevan kauden asusteita hankittaessa.
 
Seuramallistolla on tarkoitus yhtenäistää seuramme ilmettä sekä helpottaa joukkueita ja ryhmiä asustehankintojen järjestämisessä. Ohjeet seura-asusteiden hankintaan tulee seuran sivuille myös huhtikuun aikana.
 
Seuramalliston mukaisten asusteiden hankinnat JYTLS keskittää Jyväskylän keskustan Intersporttiin.
 
Seuraillat
Keskustan Intersport järjestää yhteistyöseuroilleen seurailtoja joissa käsitellään urheiluun liittyviä aiheita kuten urheilijan ruokavaliota tai kehonhuoltoa. Lisäksi näissä illoissa on tarjouksia jotka ovat kohdennettuja pelkästään yhteistyöseurojen jäsenille.